Mit lehet tenni, ha felnőtt, ivartalanított macska KIZÁRÓLAG ÖLBEN alszik?
Gongolom annyira ragaszkodik hozzá a macskája hogy zavarja a dolog mert nyomja, vagy túl meleg és ég a teste a macsektól. Létezik ilyen, az én macskám is ilyen volt szegény, főleg összel és télen amikor már behúzódott a lakásba a hideg elől.
Én sajnáltam lehajítani magamról, inkább a lábam közé tettem és megszokta. Neki is jó volt nekem is jó volt. Ezen túl mindig ott vackolt be önállóan magának vagy mellettem és fogtam a tappancsát. Imádtam őt.
Egyetértek az első két válaszadóval.
Hozzátenném a saját tapasztalatom. Egyik cicám pár hetesen került hozzám (találtam), cumiztatni kellett. Nagyon ragaszkodik hozzám, követ mindenfelé, imád rajtam aludni. Engem nem zavart sosem. Két éves volt, amikor összeköltöztem a párommal. Ő viszont nem szereti rajtam/magán éjszaka a macskát-gyakran közénk is bújt a kis sunyi. Így a cica le lett erről nevelve. Azóta az ágy végében alszik.
Nem kell ebből ügyet csinálni. Ha zavar valami amit a macska tesz, hát rászólsz. Ha nem zavar, akkor nem. Te vagy a cica gazdája, s nem a cica a tiéd.
De biztosíthatlak afelől, hogy a macskád nem csak az öledben alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!