Tényleg veszélyes a macska a gyerekekre?
Kicsi gyerekeim vannak és mostanában rengeteget betegek, főleg felsőlégúti bajok, hasmenéses megbetegedések.
Már kb hetente járunk az orvoshoz, ma annyira rosszul volt a kisfiam, hogy nem elvittem hanem lehívtam az orvost. Meglátta, hogy szobacicánk van és mondta, hogy ne is csodálkozzak ezen, hogy ennyit betegek.
Kérdezte mikor hoztuk a macskát, mondtam, hogy 7 hónapja, kérdezte, hogy mióta is betegek ennyit a gyerekek? És tényleg azóta betegek folyton.
Anyukám meg nagymamám mindig mondta, hogy ne legyen macska a gyerekek körül, mert nagyon veszélyes, beszívja, lenyeli a szőrt stb. Erre figyelek is nagyon, naponta takarítok.
Most kint csinálunk a macskának helyet (az orvos azt javasolta ne tartsuk meg) szerintetek javulni fog a helyzet ha kikerül? Vagy vigyük el?
Az a baj gazdát biztos nem találnánk neki itt, szóval csak eltudnánk engedni vagy menhely/gyepi.Annyi a macska itt, az utcán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!