Nem túl korai 6 hetesen elválasztani a piciket?
Oké köszi aranyos vagy:)
De ők macskák XD
Náluk is így van?
Ajánlatos megvárni a 8 hetes kort, de ha 6 hetesen elviszik őket, és már szépen esznek nem lesz baj ! De ha tudod beszéld rá a szüleidet !
Tenyésztő ?? Én is tenyésztő vagyok , de 8 hetes kor alatt SEMMI ok miatt nem adom oda a kicsiket, mivel ezidő alatt szocializálódnak ! És addigra a törzskönyv sem mindig jön meg + chipp , és a 2 oltás .... ! Tenyésztő nem adja oda 6 hetesen !
Szia!
De-de!! Túl korai elválasztani, ha még szopiznak!
Simán maradhatnak még egy-két hetet!
Minél tovább szopizik egy kiscica, annál ellenállóbb lesz a szervezete!
Gondolni kell arra, hogy könnyen elkapható a kiscicák körében a szemgyulladás, macskanátha, majd késöbb a fogzással is lehetnek problémák!
Elösegited az immunrendszere erösödését ha hagyod még a mamánál!
Ne siessed el a dolgot, az ö és leendö gazdáik érdekében!!!!
Ti (leendö!) gazdák pedig ne akarjátok rögtön hazavinni a 4-hetes kiscicát, mert azzal nem tesztek jót!!!
Az elválasztás amúgy nektek is jobb 7-8 hetes korban mert akkor már rendesen megtanultak a mamától mindent, önnállóbbak, nem nyávognak folyton az anyjuk után egy idegen helyen, könnyebben és hamarabb lehet öket magunkhoz szoktatni!
és az egyik válaszolónak nagyon is igaza van, nekem is van kutyám, (nem tenyésztötöl!)10-en voltak testvérek,meg még 6 felnött kutya, mégsem adta oda a néni az én kutyámat 8 hetes kora elött!!!
Nem is szabad, még a kutyákat sem!!!!
Oké értem........
csak az a baj hogy már az összes gazda beleélte magát és számolja a napokat.......Milyen baja lesz a cicáknak ha hat hetesen odaadom őket?Biztos lesz, vagy csak lehetséges?
Hát lehetséges... a testvérem cicája 4-hetesen került hozzánk, 4 évig élt, de mindig volt valami baja :(
Nagyon szerettük s mindent megtettünk érte...valami májbetegségbe halt bele, amit elkapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!