Van egy csomag pulykamellhúsom, ami sajnos már lejárt egy ideje, utána lefagyasztottam (nem tudom miért xD), ha most megfőzném alaposan, akkor odaadhatnám a macskáknak még, vagy inkább ne. Nem elszíneződött, de kicsit furcsa szaga van azért.....vannak nagyon pici, 1 hónapos cicák is....Tkp. sajnálom kidobni, mert direkt a macskáknak vettem, de ha bármi kockázat lenne benne, hogy megegyék, akkor inkább kidobom, mielőtt bajuk lenne belőle.
Kösz a válaszokat !!!!!
2010. máj. 25. 22:59
1/10 anonim válasza:
ha megfőzöd elméletileg elszáradnak a bacik. bár a kicsi gyomrának nem bizti hogy jót tesz minden esetre anyu a romlott felvágottat (szintén csak fura szagú) odaadja csak úgy nekik és semmi bajuk:)
2010. máj. 25. 23:07
2/10 anonim válasza:
Hát megmondom neked őszintén, hogy én nem adnám oda nekik. Igaz nekem csak egy macsekom van és elkövettem azt a hibát, hogy az ünnepek előtt vett csirkemellet nem a fagyasztóba tettem, csak a hűtőbe, és mivel tegnap már szaga volt, gondolkodás nélkül kidobtam. Tudod nekem mennyire fájt a szivem majdnem egy kiló csirkemellett kidobni? De sosem adtam volna a macskámnak, nehogy valami baja legyen tőle.
2010. máj. 25. 23:21
3/10 A kérdező kommentje:
hmm....én is arra hajlok, h nem adom oda nekik, mert
1. Ha vmi bajuk lesz, akkor hiába nem dobtam ki egy kb. 700 Ft-os tételt, de fizethetek több ezret a dokinak.
2. Ha pedig vmi mérgezést kapnak, akkor az szintén ugye borzalmas lenne....
2010. máj. 25. 23:43
4/10 anonim válasza:
én semmiképpen nem mernék olyan kaját adni nekik, amit már én sem ennék meg
2010. máj. 25. 23:46
5/10 anonim válasza:
nyugodtan nekik adhatod.
a macskák gond nélkül megeszik a 2napos dögöt is.
Szobacicák?
mert büdöset fognak kakilni utána.
de semmi bajuk nem lesz, csak alaposan főzd meg
2010. máj. 26. 00:11
6/10 anonim válasza:
Bátran add nekik oda! Megkérdeztük a dokit, amikor másfél éves fagyasztott hús találtunk a fagyasztóban (hogy addig hol bújkált? :) ).
Tényleg nem lett semmi baja és a mennyiség miatt még a kutyánk is jól járt. Nem romlott az meg, csak túltároltad és ezért vesztett az élvezeti értékéből. Mellesleg nemrégen volt egy ausztrál sorozat a spektrumon (tények és tévhitek...), ott is a pasi jó régen lejárt, de megfelelően tárolt cuccokat kóstolgatott meg laborban vizsgáltatta.
2010. máj. 26. 06:16
7/10 anonim válasza:
Ha nem tetszik nekik a szaga,akkor úgysem fogják megenni,a macskák ennél finnyásabbak.
2010. máj. 26. 06:55
8/10 anonim válasza:
Naná. Semmi baja nem lesz.
A természetben is megesznek mindent.
Látnád a mi macskánk mi mindent össze nem eszik....
2010. máj. 26. 11:29
9/10 anonim válasza:
ha még meg is főzöd... egy döglött mezei egéren kb 100x annyi baci van, és attól is vígan megvannak úgyhogy semmi bajuk nem lesz tőle ne aggódj
2010. máj. 26. 17:30
10/10 anonim válasza:
Nyugodtan add oda neki,nem lesz tőle semmi baja=) Nekem 3 kandúrom van,abból 2 1éves.A macskák különben is mindent megesznek ami hús=)Legalábbis az enyémek.Elég strapabíró állatok,főleg a kinti cicák.És igaz,ha kint élnek és egerésznek,azt se főzi meg nekik senki... Én a kutyámnak szoktam venni csontokat(lábszár,borda...),és egyszer a garázsba hagytam és másnapra úgy megbüdösödött,hogy csak na.A macskák beszabadultak és ahol érték ott szaggatták a büdös csontot,szóval a tiédnek sem lesz semmi gondja.Csak jól fog lakni=)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!