Melyik az ideális szobacica?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Milyen fajtákat ajánlotok szobacicának?
Olyan kell, amiből van kennel Magyarországon.
Az amerikai rövidszőrűt nagyon szeretem, de nem tudom, hogy mennyire preferálja s "szobacicaságot" és idáig kennelt sem találtam.
Várom a fajtákat, véleményeket!
2017. aug. 31. 11:00
1/8 anonim válasza:
Anyukám maine coon-okat tart és tökéletesen elvannak benti macskaként, nem nagyon érdekli őket a külvilág.
2/8 anonim válasza:
Előző vagyok, ráadásul úgy vettem észre, hogy nagyon kötődnek a gazdáikhoz, ha anya kimegy a házból, nyávogva keresik őt :)
3/8 anonim válasza:
Brit macska,hasonlít az amerikaira és nagyon jól érzi magát lakásban. Elég népszerű fajta,így nagyon sok tenyésztő van az országban.
4/8 anonim válasza:
Az enyém sima fekete házicica, de nagyon jól elvan idebent. Jön utánam mindenhova, elémjön amikor hazaérek. Szerintem sokkal többet számít, hogy mennyit van foglalkozva a cicával. Egyébkény fontos az ivartalanítás. Ivarosan minden kandúr szökne kifele.
5/8 anonim válasza:
Nekünk maine coon és ragdoll van. Ők nem olyanok, mint az átlag házimacskák. Emberhez ragaszkodnak és nem házhoz. Nem hajlamosak elcsavarogni sem, főleg a ragdoll nem. A maine coon pedig imád fürdeni és "beszélgetni". Sokkal szebbek és okosabbak, mint minden házimacska, akit ismerek. Szelídebbek is. Nyugodtan mehetnek kisbaba, kisgyerek, kutya, tengerimalac, nyúl mellé. Leteszteltük.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kedves válaszokat!
Nekem volt már maine coon-om és "közönséges" házimacskám is, de mindkettőt imádtam! Szerintem is az a fontos, hogy szeretetben legyenek, akkor ő is szeretni fog téged! Bár az tény (és ezt én is tapasztaltam), hogy a fjta macskák jellem jobban kiszámítható (hiszen elvileg megfelel a fajtastandard-nek). A ragdoll cicán is elgondolkodtam, sok jót hallottam róluk.
2017. aug. 31. 14:04
7/8 anonim válasza:
Perzsa most is az van nekem 3 is :D
8/8 anonim válasza:
fajtatiszta (!!!) orosz kék. őket nyugodt szívvel ajánlom. azért tettem felkiáltójelet a fajtatiszta után, mert ma minden kék/szürke cicára rámondják hogy orosz kék, pedig messze állnak tőlük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!