Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kiesett a macskám az ablakon,...

Kiesett a macskám az ablakon, kell aggódnom?

Figyelt kérdés
Tegnap este az én drága szeretett macskám véletlenül megcsúzott és kiesett a második emeleti lakásunk ablakából,a füves placcra.Mielőtt elkezdenétek szidni,megjegyezném hogy 2éve velünk van és ilyen még sosem fordult elő.Úgy vigyázunk rá mintha a gyerekünk lenne.Ez egy szerencsétlen véletlen volt.Szinte azonnal észrevettem és leszaladtam érte.Pár percig zihált de utána már kuncsorogta a vacsorát.Semmi külsérelmi nyomot nem látok rajta,ugyanúgy eszik iszik játszik és alszik mint előtte.Mindenesetre én megmutatnám őt állatorvosnak de párom szerint felesleges lenne kiadni egy csomó pénzt érte,hiszen szemmel láthatóan semmi baja nincs.Nem levert,nem hányt,tényleg semmi.Mit gondoltok?Persze folyamatosan figyelem őt,hátha figyelmen kívül hagytam valami sérülést,de semmit nem látok rajta.Most éppen a plüss egerét püföli :)
2017. aug. 27. 10:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Az én pöttyem még kölyök volt, amikor kiesett a betonra az emeletről. Kicsit felszakadtak a körmei meg őrülten megijedt, ezenkívül semmi baja sem lett.

Ha nagy cica, talpra és puha fűre/földre esett, akkor szerintem 100%, hogy jól van és egyik életét sem használta el erre.

2017. aug. 27. 10:30
 12/19 A kérdező kommentje:
Már ide is értünk,még van előttünk egy spániel.Mint ahogy írtam is ő több mint két éves,és egy nagyon szép nagyra nőtt izmos lábú cicafiú :)
2017. aug. 27. 10:35
 13/19 anonim ***** válasza:

Viszont akkor kéne valami hálót odarakni. A szokásos szúnyoghálót kiszakítja, zooplusson árulnak jókat. Ismerek macskát, aki 10 éven át kijárt a teraszra a nyolcadikról. Egyszer kellett neki véletlenül leugrania... És noha te még alacsonyan laksz (elvileg a macskák 8-10 méterről még egész jól tudnak ugrani), egyik barátnőmnek most tűnt el ugyan így a macskája, egy hónapja. Kiugrott és elrohant.

De remélem semmi baja :)

2017. aug. 27. 11:02
 14/19 anonim ***** válasza:
Szúnyoghálóból is van "macskabiztos", vagyis olyan, ami jóval erősebb a hagyományosnál. A zooplusos kisállatháló is jó, de ha az is van meg szúnyogháló is, a kettő együtt nem valami szép látvány. Mi egy helyi céget hívtunk fel, kijöttek, lemérték, aztán visszahozták a keretre feszített hálót és felszerelték. Azóta nyugodt vagyok!
2017. aug. 27. 11:07
 15/19 A kérdező kommentje:
Haza is értünk, kutyabaja a drágának,csinált neki röntgent a doki megtapogatta tetőtől talpig,még a fogait és a karma alatti puha részt is megvizsgálta,nagyon szépen tűrte és a végén még jól meg is dögönyözte őt :D Annyit mondott hogy egy ilyen sokkhatás után kicsit félénkebb lehet pár napig,de én ilyet nem észleltem. Kaptunk fájdalomcsillapítót ,és azt mondta ha bármi szokatlant észre vennék rajta a nap bármely részében nyugodtan vihetem.Le a kalappal előtte hogy vasárnap délelőtt egy telefon után a rendelőjében fogadott minket! 5000ftot nekem megért,hogy nyugodtan aludhassunk,apának meg nem kell tudnia.. :) A zooplus drótos megerősítésű macskahálójával szemezek,apa hazaér és leméri az összes ablakot.Csak arra kiváncsi lennék ha valakinek van vele tapasztalata, milyen a minősége?Nem ez a macskabiztos de mégis szétrágja és kipotyog ugye?
2017. aug. 27. 11:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam, hogy olyat sose vegyünk. De ha fent vagy facebookon, kérdezd meg Pesten Hallottam macskákkal-ban, ott nagyon segítőkészek ilyen téren és nagy a tapasztalatuk. :)
2017. aug. 27. 11:32
 17/19 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen a segítséget! :)
2017. aug. 27. 11:33
 18/19 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy nincs baj!

De jó, hogy vannak ilyen emberek is, akik nem sajnálják a fáradtságot és fontos nekik, hogy biztosan rendben legyen a cica. Minden négylábúnak ilyen gazdit kívánok!

2017. aug. 27. 13:03
 19/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretjük őt,ez annak az oka hogy az eredeti menetrend szerint csak addig volt nálunk maradása amíg meggyógyul,mert beteg volt amikor befogadtuk.De ahogy ápolgattuk,gyógyítgattuk egyszerűen a szívünkhöz nőtt.Azóta ő a kis szőrös gyerek :) Ja és hozzáteszem hogy világéletemben kutyás voltam! :) Sosem voltam oda a cicákért,félre értés ne essék nem utálatot éreztem inkább olyan semlegességet.De ez a kis jószág teljesen átformálta a véleményemet,és a hozzáállásomat :)
2017. aug. 27. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!