Csipás a felnott kandurom szeme, hazilag hogyan gyogyithatnam?
4 eves macskarol van szo, en megprobaltam neki kitorolni kamillas vattakoronggal, de nem engedte egyik alkalommal se, felel h megcsikar ha eroltetem pedig tenyleg probalkoztam mar vagy 5x... Par napja van ez, kulonosen reggel, de neha egesznap latom a nem szaraz (mint maskor), rendes nyulos allagu csipadarabokat, kulonosen a bal szemeben :c nem tudom szukseges-e ehhez allatorvos, ha lehet hazilag probalkoznek eloszor, ha tudtok jo modszert, amit esetleg engedne is, azt nagyon megkoszonnem! Tapasztalt mar valaki ilyet?
Egyeb tunete nincsen, jokedvu mint eddig :)
Szüksége állatorvos, igen. Okozhatja sérülés, vagy fertőzés, vírus, baktérium is. Állatorvos megállapítja, hogy mi okozza, és ad rá megfelelő szemcseppet vagy kenőcsöt. Nem egy horror összeg.
A kamilla sok esetben többet árt, mint használ, mert szárít. Viszont nem gyógyít.
Azt viszont meg kell oldanod, hogy tudj majd csepegtetni a szemébe. Muszáj kezelni, hogy meggyógyuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!