Milegyen a kiscicám neve?
Szia!
Azon a novemberi hüvös estén, elhagyottan, fájó szívvel bandukoltam hazafelé.
Megbillantottam Öt... Csak néztem, nem tudtam levenni róla a szemem. Vettem egy pizzaszeletet, hogy azt mondhassam magamnak, a pizzaevéshez álltam meg, s csak nézelödöm.
Aztán odamentem a öszhajú nénihez. -A karján egy pici, fehér, angyal nézésü kis kutyust tartott. A kis kutyussal összebarátkoztunk s enyém lett. A kabátom alá rejtettem öt az esti hideg széltöl. Hazafelé, az úton békésen szunyókált, tényleg mint egy kis angyal!
Megörvendezteti a szívemet minden pillanat amit együtt töltünk, mert ö az én kicsi Angyalom.
Az is lett a neve, még azon az elsö estén, a buszon... nem is gondolkodtam rajta... csak úgy jött...Angie(Endzsi).
-p-
csak azt szerettem volna ezzel mondani, hogy az a leg találóbb név, ami elöször megérint, ha a kis kedvencedre nézel. Lehet az bármi butus név is, büszkén fog dorombolni, hogy nem egy mindennapi "Cirmos" nevet adtál neki -noha teljesen hétköznapi-. A Te számodra Ö különleges cica, mert a Barátod lesz!
Az egyik barátom a közönséges, mindennapi drótszörü tacsijának a Pöcök nevet adta. Mind a ketten nagyon elégedettek, söt az állatorvos is folyton csak dícséri a leleményes névválasztást.
Safranek :D
Én ezt szerettem volna adni az enyémnek de megláttam a kis hülyét és Kázmér lett, nem gondolkodtam egy percig sem... :D
Kistigris(Tigi)
A miénk is ez aki 3 hetes.....^.^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!