Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milegyen a kiscicám neve?

Milegyen a kiscicám neve?

Figyelt kérdés
még nem kaptam meg de júniusban megkapom:) addig szeretnék neki egy nevet:) tudom h sokára van de nekem abszolute nem jut eszembe semmi. kis házi cica ilyenkis szürkés még a nemét sem tudom jöhet bármilyen név :P
2010. máj. 25. 15:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
cirmos
2010. máj. 25. 15:17
 2/19 anonim válasza:

Bojna

Moszat

Móci

:DDD

2010. máj. 25. 15:21
 3/19 anonim ***** válasza:
Spuri.
2010. máj. 25. 15:34
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Azon a novemberi hüvös estén, elhagyottan, fájó szívvel bandukoltam hazafelé.

Megbillantottam Öt... Csak néztem, nem tudtam levenni róla a szemem. Vettem egy pizzaszeletet, hogy azt mondhassam magamnak, a pizzaevéshez álltam meg, s csak nézelödöm.

Aztán odamentem a öszhajú nénihez. -A karján egy pici, fehér, angyal nézésü kis kutyust tartott. A kis kutyussal összebarátkoztunk s enyém lett. A kabátom alá rejtettem öt az esti hideg széltöl. Hazafelé, az úton békésen szunyókált, tényleg mint egy kis angyal!

Megörvendezteti a szívemet minden pillanat amit együtt töltünk, mert ö az én kicsi Angyalom.

Az is lett a neve, még azon az elsö estén, a buszon... nem is gondolkodtam rajta... csak úgy jött...Angie(Endzsi).

2010. máj. 25. 16:02
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

-p-

csak azt szerettem volna ezzel mondani, hogy az a leg találóbb név, ami elöször megérint, ha a kis kedvencedre nézel. Lehet az bármi butus név is, büszkén fog dorombolni, hogy nem egy mindennapi "Cirmos" nevet adtál neki -noha teljesen hétköznapi-. A Te számodra Ö különleges cica, mert a Barátod lesz!

Az egyik barátom a közönséges, mindennapi drótszörü tacsijának a Pöcök nevet adta. Mind a ketten nagyon elégedettek, söt az állatorvos is folyton csak dícséri a leleményes névválasztást.

2010. máj. 25. 16:14
 6/19 anonim ***** válasza:

Safranek :D

Én ezt szerettem volna adni az enyémnek de megláttam a kis hülyét és Kázmér lett, nem gondolkodtam egy percig sem... :D

2010. máj. 25. 17:01
 7/19 A kérdező kommentje:
kööszii:D <33
2010. máj. 25. 17:09
 8/19 A kérdező kommentje:
16:2 16:14 nagyon köszi lehet h így fogom csinálni:)
2010. máj. 25. 17:11
 9/19 A kérdező kommentje:
egyépként az endzsi nagyon bejön ;)
2010. máj. 25. 17:19
 10/19 anonim ***** válasza:

Kistigris(Tigi)

A miénk is ez aki 3 hetes.....^.^

2010. máj. 25. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!