Mi lehet a cicám baja? Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Péntek elvittem orvoshoz, mert az utóbbi napokban furcsán viselkedett. Azt mondta, hogy lázas, elkapott valamilyen vírust. Kapott gyógyszert, azt be is adogattam neki. De így is nagyon sokat alszik, pedig az orvos azt mondta, hogy másnapra jobban kellene lennie. Erre ma reggelre azt vettem észre, hogy nem tud ráállni a bal hátsó lábára. Pedig nem történt vele semmi, otthon volt egész éjjel, nem ment ki. Azóta se nagyon tudja terhelni, ha megy inkább felhúzta. De emellett sokat eszik, ezzel nincs probléma. 2 éves ivartalanított macskáról van szó. Holnap tudom orvoshoz visszavinni, de ha addig is tud valaki valamit, azt megköszönném.2017. aug. 20. 22:54
1/1 Duenna válasza:
Holnapig semmi baja nem lesz a cicának, de holnap mutasd meg az orvosnak, hogy megnyugodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!