Miért akkora baj ha utálom a macskákat?
Nem bántom őket, eszemben sincs, de nagyon nem szeretem őket. Nem is reklámozom hogy mit gondolok róluk, de ha megkérdezik nem hazudok.
Nekünk is volt, van is, sajnos, mert a szüleim akarják. Bár igazából megtűrőm, nagy problémáim nincsenek, kivéve akkor mikor bekakil a házba és én takarítom utána meg amikor 4.este is arra kelek fel hogy rajtam mászkál aztán persze nem tudok vissza aludni.
A volt barátomnak is volt,folyton az ölembe akart mászni,eltoltam,ha sikerült neki,akkor leraktam,de max 1 perc múlva újra ott volt,5 mondatot nem tudtam elmondani úgy hogy ne arra kelljen figyelnem hogy már megint felugrik/ugrana az ölembe,ez sem tetszett mondjuk hogy ilyen "erőszakosak",de egyébként sem szeretem őket.
Ezt viszont bárkinek mondom úgy reagálnak hogy macska csak azért ilyen-olyan mert...miközben engem nem érdekel miért olyan. Vagy úgy hogy hogy lehet utálni őket,mikor olyan aranyosak,milyen ember vagyok stb Miért lenne "kötelező"szeretni őket?
Én is nagy macskás vagyok, ha nem bántod őket, tőlem utálhatod.
Ellenben úgy látom, ők szeretnek téged :DD. Rajtad mászkál a szüleid macskája, a barátod macskája is folyton az öledbe akart bújni, szóval ők valamit éreznek rajtad, ami ellen te kézzel-lábbal tiltakozol. Ne tiltakozzál :). Nézegesd őket messzebbről, ha észreveszed az apró szépségeket rajtuk, bennük, ez enyhülhet. De bárhogy is van, ne bosszankodj ezen, és ne hergeld magad. Külön odafigyelsz rá, hogy "már megint itt ez a macska és nem hagy békén" fogadjunk. Hát így nehezebb eltűrni őket, tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!