Nem vagyok macskaimádó, de ez a nyúzásos kínzás szó szerint elborzasztott. Szinte óránként eszembe jut a látvány. (? )
Mondjuk mindenfajta állatkínzást elítélek, gyűlölök. Én totál kivagyok.
Mi a kérdés? Ti is gondoltok erre a szerencsétlen állatra azóta?
Nem tudom kiverni a fejemből. Brutális.
Nagyon sok embernek van most már elege bból amit itt eltűr az igazságszolgáltatás. Borzasztó sokan lájkolják a szurkolók összeefogását a face-n, már ebből látszik mekkora a közfelháborodás azon, hogy nem teszik helyre az állatkínzókat. Kövesd őket te is:
Ugyanígy vagyok.
Engem a tavalyi felgyújtott kacsa és süni is borzasztóan megviselt. :(
Most néztem meg én is, hogy írtad. :'(. Szegény cica.
Nyúznák le a golyóját annak, aki ilyet tesz.
Ha adhatok egy tanácsot, akkor te ne nézd meg a Földlakók című dokumentumfilmet.
Csak ilyen brutál dolgok vannak benne, és sajnos mind igaz.
Én egy lánnyal voltam így, azt felgyújtották, és elevenen elégett, a csürhe meg videózott. Én meg végignéztem.
Mármint a videót.
Volt olyan, hogy napközben vezetés közben eszembejutott, ahogy ott vonaglott, meg odított kétségbeesetten, erre még öntöttek rá benzint.
Meg kellett állnom hányni, annyira megviselt.
De aztán megnéztem még jó sokszor.
Hogy örök életemre a tudatomba véssem minden egyes kockáját, és soha ne felejtsem el, hol tart az emberiség, mire képesek az emberek, és soha senkiről egy másodpercre se feltételezzek ennél jobbat.
Mert ugyanolyan hétköznapi emberek vették körbe, és nézték végig az egészet, (nagymamák unokákkal, stb) mint akiket nap mint nap látsz az utcán.
aki ilyet tesz egy állattal az valamilyen mentális bajjal küszködik szerintem
És emberre is veszélyes lehet.
érdemes lenen elmegyógyának kivizsgálni a két tettest, és 1-2 év börtönt is nyugodtan elbírna ez az eset.
Már csak az elrettentés miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!