Tudnék valahogy segíteni a kismacskáknak? (részletek lent)
A közel egyéves macskám ma ellett 3 kölyköt, de nem foglalkozik velük.Ez az első ellése.(Az az érdekes, hogy az anyjával is ugyanez volt.) Nagyívből kikerüli őket és elszalad,ha a kicsik mellé tesszük.(A kutyám tisztította meg őket,mert az udvar közepére ellett.=/)
Olvastam a hasonló kérdésekre adott válaszokban, hogy van esély arra, hogy életben maradjanak és hogy lehet kapni tápszert nekik. Csakhát 2 napos ünnep van és sehol sincs egy állatbolt,ami nyitva lenne. =/ Keddig kibírják felforralt langyos tejjel,vagy valakinek van valami ötlete , hogy mit adhatnék nekik? Tudom,hogy állatorvoshoz kéne őket vinnem,de nincs rá pénzem...=/ Szóval aki ki akarna oktatni,ezt legyen szíves figyelembe venni.
Előre is köszönök szépen minden választ.És bocsánat a hosszú szövegért. ^-^'
Ketten ettek egy nagyon keveset. A harmadik már nagyon nincs jól. =(
Éjszakára infralámpa alá tettem őket, de reggelre elég hidegek voltak.=( Elég hangosak, gondolom ez valamennyire jó jel.
Visszatérve az evésre: 2-3 óránként próbálok egy nagyon keveset rájuk erőltetni, bár eddig nem jártam túl nagy sikerrel,de azért jobb,mint a semmi.
Most a kutyám vigyáz rájuk,meg melengeti őket.Remélem valahogy kibírják holnapig.
És tudom, hogy már párszor leírtam, de köszönöm a segítségeket!
Persze, pár óránként megtörölgetem őket.
Bár most egy picivel többet ettek.
Ettek!!! És nem is keveset. Bár amelyik nem nagyon akart enni az most sem vitte túlzásba,de ennek is örülök. :)
Az anyjuk viszont végre odament hozzájuk egy kicsit,de teje az nincs. =(
És holnap első lesz dolgom bemenni az állatboltba tápszerért.
Sajnos az eredeti 3 kiscicából csak egy élte túl, már kezd nyílni a szeme. Az első picúrt,már említettem,hogy mi lett vele. =/
Kb. 3-4 nap elteltével az anyjuk elkezdett velük foglalkozni, elkezde őket hurcolászni mindenhova és a 2. picúrnak ez lett a veszte, ugyanis a éjszaka kivitte a dobozból a betonra és reggelre teljesen kihűlt szegény. =(
A harmadik köszöni jól van, kis pókhasú álommanó lett belőle, ráadásul az anyja is foglalkozik vele...igaz még nem tökéletesen, de legalább napjában 3-4-szer szopizik a picúr. :)
Ezúton is köszönöm mégegyszer mindenkinek a jótanácsokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!