Mit tegyek, ha anyukám megőrült?
6. Szerintem meg te nem vagy normális..Nem mondom, hogy agyon kéne csapni őket, de ha ennyire meg akarja tartani az anyuka az összes kiscicát, belegondolhatna, hogy az mennyi plusz gondoskodást jelent..Így könnyű, hogy ő csak simogatja őket meg játszik néha velük, miközben más cseréli az almukat, meg más is szoktatja rá őket, más eteti őket, más figyel rájuk, más "idomítja" őket, hogy mondjuk hova szabad bemenniük meg hova nem, stb.
Kérdező, a helyedben én is eladnám vagy elajándékoznám őket. Mondjuk én először az ismerőseim között kérdezgetném, nem szeretne-e valaki kiscicákat, mert ha netre raknék fel egy ilyen hirdetést, bármilyen felelőtlen alak hazavihetné őket és azért szeretném biztonságban tudni őket, hogy jó helyen lesznek az új gazdáiknál.
Anyukádnak jó szíve van, nincs ezzel semmi gond sem. Az általad leírtak alapján megfelelően tudnátok gondoskodni mind a 6 cicáról.
Az ivartalanítás és a házba beengedés jó ötlet.
Ne félj, hidd el, nem fognak zavarni senkit sem, tanulhatsz tőlük nyugodtan, nem sok időt vesz el a macskatartás.
Én megértem anyukádat, én is félnék hogy rossz helyre kerülnének ha nem tartom meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!