Van egy kan és egy szuka cicánk a szuka rendszeresen télen kirágja a hasán a szőrt elvittük az állatorvoshoz és azt mondta ez lehet sok mindentől azt mondta annyira nem súlyos szerinte ezért nem vizsgáltattuk ki . Ez már kb 3 éve van és még mindig él a cica. Úgyhogy csak kíváncsi vagyok igazából szerintetek mi lehet a baja?
Volt már valakinek ilyen?
2017. aug. 4. 19:10
1/9 anonim válasza:
Szia! Először is, véleményem szerint érdemes lenne felkeresni egy másik állatorvost, ha ilyen komoly a probléma. Lenne pár kérdésem:
Stressz is okozhatja, de szerintem is keressetek másik dokit.
2017. aug. 4. 19:52
3/9 A kérdező kommentje:
Bocsi elfelejtettem
#1 1. igen védve vannak rendszeresen visszük őket állatorvos:) (kinti benti cicák)
2.ki is tépi
3. Nem szoktam fesulni mert nagyon gondos cica minden nap legalább 4 szer fürdik és alig hullik a szőre (amíg a másik cica nem sokat mosakszik és mindig minden tele van az ő szőrével
#2 igen lehet a stressz mert hát néha elég ideges sokat kergetik a fiú cicák :(
2017. aug. 4. 21:19
4/9 A kérdező kommentje:
Ja és köszi a választ ;)
Meg szívesen várok kommenteket
2017. aug. 4. 21:20
5/9 anonim válasza:
Akkor vidd el ivartalaníttatni, és nem fogják kergetni.
2017. aug. 4. 21:44
6/9 anonim válasza:
Első vagyok. Az ivartalanítás tényleg jó ötlet! (Nőstény cicánál drágább, de megéri, mert a macsek lesz boldogabb) Tapasztalatból írom. A miénk is kinti-benti kandúr (volt). Az ivartalanítás előtt eljárt, verekedett és soványan, gyakran elázva, kimerülten jött haza. És nagyon büdös volt. A műtét óta nagyon kiegyensúlyozott, kedves és szépen eszik + nem megy kóborolni. Amúgy a feleőség is nagyon fontos, nem csak az egyéni érdek! Gondolnunk kell a kiscicákra is! Jó egészséget a cicádnak! :)
2017. aug. 5. 00:13
7/9 anonim válasza:
+ha rövid a szőre, akkor tényleg nem nagyon igényli, de ha hosszú, akkor fontos a fésülés.
2017. aug. 5. 00:14
8/9 A kérdező kommentje:
Ivartalanitva van már kb 1 éves korától
2017. aug. 5. 07:08
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ ! Tuti nekünk mindkettő ivartalanitva van és mégis kergetőznek elcsatangolnak ! Egyébként rövid a szőre,és már egyszer voltak kiscicák nagy nehezen (ingyen ) odaadtuk őket de anya azt mondta nem szeretne többet a végén még 8 cicával élünk majd úgyhogy ivartalanitottuk őket. Tényleg köszi a választ további jó nyarat 😉
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!