Szerintetek jo otlet szilvaval etetni a cicusokat?
Ez valami troll kérdés ugye?
Ha megeszi akkor adhatsz neki de ne sokat.
Enyém evett diót, a másik koviubit...
De csak ha kell neki.
Mi így voltunk a pörkölttel, megették volna, mivel hús, de fűszeres nyilván, ezért mind egy darabot vágtunk ketté, tehát mindkét macska egy felet megevett.
De mivel a szilva nagyobb, ezért, ha megeszik, akkor egy negyed is elég mindegyiknek szerintem.
Nálunk az egyik macska odáig van a paradicsomért és a paprikáért. A többi macska meg nem érti, mit zabál olyan vehemensen. Habár nem etetjük paradicsommal, de kisebbeket szokott kapni nasinak :D. Viszont van a kertben paradicsom, és már előfordult, hogy magától tépte le a bokorról, azt meg nem tilthatom.
A szilvával nem tudom, mi a helyzet, hashajtó lehet, de néhány falattól nem lehet baja szerintem. Esetleg érdemes lenne az állatorvostól megkérdezni. Én is megkérdeztem, hogy lehet-e baja a paradicsomtól. Csodálkozott rajta, de azt mondta, hogy baja nem lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!