Hogy szoktassam össze a régebbi cicámat egy újjal?
ha egyneműek akkor nem nagyon fog összejönni
ha fiúk akkor biztos nem, ha lányok akkor esetleg igen,
ha meg fiú lány akkor már nagy az esély de az sem feltétlen,én is próbáltam
benti fiú cica egy éves,és akikkel felnőtt azokből próbáltam egy lánnyal,egy darabig elvoltak,eljátszadoztak,de a fiú sokat csesztette a lányt és az mindig elbújt inkább.
A legjobb, ha az új cicát bezárod egy szobába először. Úgy is érzi a másik a szagát, szokik hozzá.
Aztán a legjobb, ha tudsz egy rácsos ajtót csinálni arra a szobára, hogy egy lágtárben legyenek, lássák is egymást, de el is mehessenek egymás látása elől, ha akarnak. De a rácsos ajtónál meg is szagolhatják egymás, össze is dughatják az orrukat, hátulról is megszagolhatják egymást.
A rácsos ajtónál együtt ehetnek is, az egyik kívül, a másik belül.
Ha valaki figyeli őket, nyitott ajtó mellett is lehetnek. De cileházra menekülőútra szükség van.
Hetekbe, esetleg hónapokba is kerülhet, de megéri kivárni, hogy tisztes távolból merjenek aludni egymástól.
Szerintem lányok összeszoktatása a legnehezebb. Fiúkkal kevés baj van. Ugyanúgy mint az embereknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!