Eltűnt a cicám, haza fog még jönni szerintetek?
11 hetes kislánycicáról van szó, 5 napja lakik nálunk egyébként. Eddig is az eltűnés volt amúgy a kedvenc hobbija, ha egy pillanatra nem figyeltünk rá, már egyből nyoma is veszett, de egy órán belül mindig megtaláltuk valahol a ház környékén. Ma viszont valamikor este 5-6 között tűnt el, amikor egy pillanatra nem figyeltem oda rá, mert láttam, hogy üres a tálja és kibontottam neki pont a kedvenc kajáját és mikor visszanéztem, már nem volt sehol. Gondoltam biztos játszik valahol, de azért elindultam megkeresni és sehol nem találtam, de nem igazán keresgéltem, mert azt hittem, megint csak bújkál és nemsokára előjön, de azóta nincs meg :( Már kismilliószor végigjártuk a házat, minden kis zugba benéztünk, hátha ott van, meg a környéket is átnéztük, de semmi..A szüleim azt állították amúgy az eltűnése után kb. egy órával, hogy valahol a kert táján hallották nyávogni, de mire odaértek, már nem hallották és nem tudták beazonosítani se, merről jött a hangja..
Szerintetek valami baja eshetett? Van itt olyan, akinek az ilyen pici cicája eltűnt és végül előkerült?
Még simán előjöhet.Hagyjátok neki nyitva az ajtót és tegyetek ki kaját.
Viszont szerintem még kicsi és nem rég van nálatok, ajánlanám, hogy legalább pár hétig tartsátok bent a lakásba,utána kiszoktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!