Depressziós a cicám? Mit tehetnénk, hogy jobb kedve legyen?
Igen, próbálok minél többet bent lenni nála, simogatni. Játszani nem tudom mit lehetne így, hogy nagyon kímélni kell a hátsó lábát, de ha valakinek van ötlete, szívesen fogadom ;)
Reméljük hamar jobban lesz! A tölcsért holnap lehet levenni róla, akkor csak jobb lesz neki egy picit!
Vidd be a házba, vedd az öledbe es simizd, adj neki nasit... Játék pl ha leteszed a fotelba vagy valami, es eleteszel egy gombolyagot, hogy elerje az elso labaival... Utogetni fogja.. vagy valami... Foglalkozz vele sokat!
Remélem meggyógyul ! :)
Két hete be van zárva, és csodálkozol, hogy "depressziós"?
Ne kínozd szegényt tovább, még az "ő érdekében" se.
"Mit tehetnénk, hogy jobb kedve legyen?"
Engedd ki. Miféle hülyeség egy hónapig foságra ítélni egy lényt, mert volt rajta egy sérülés. Nem lehetett akkora, hogy ezért egy hónapon keresztül megvond tőle a szabadságot. Tulajdonképpen most keményen kínzod azt az állatot.
Ráadásul ... áh hagyjuk.
Engedd ki... még az is lehet, hogy vissza jön. Tudnak ám hűségesek is lenni a macskák. Minden ellenkező híreszteléssel szemben.
dellfil
Kedves ötös válaszoló biztos jobban tudja mint az állatorvos :)
Nekem is ilyen volt a cicám,neki is műtéte volt,tölcsér kapott és jó ideig nem mehetett ki,ő mondjuk jól viselte,én is nagyon sokat voltam vele,meg nekem annyi szerencsém volt,hogy két cicám volt,és együtt voltak végig :)
Ki semmiképp nem mehet, még legalább egy hétig, de inkább kettő. Ma reggel lehetett róla levenni a tölcsért, evett is, azóta mosakszik :)
Én is rengeteget vagyok bent nála, simogatom, majd kipróbálunk ma valami nyugisabb játékot is.
A segítő válaszokat köszönöm szépen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!