Ha elkóborolt két hónapos junior cicafiú, nem ivartalanított, mit kell csinálni? Nektek is, volt már ilyesmi? Meglett? 9napja van itt. És néhány órája nem találom. (Többi lent)
Figyelt kérdés
Ma, a házban sokat játszott,futott,ugrált. Néha megharapta a kezemet, és karmolta gyengén, de később annyira rossz volt, hogy egy kicsit rápofoztam a fejére (a mutató újammal) volt olyan, hogy szépen lelöktem a kanapéről, mert már a karommal, azt csinálta, hogy megakarta fojtani mint az egeret :D De lehet, hogy a házban elbújt.. miről írjak még?2017. júl. 12. 13:05
1/7 anonim válasza:
Amíg ilyen picike, ne nagyon engedd ki a házból szerintem.
De biztos meglesz majd.
2/7 anonim válasza:
Probald meg hivni,ha nem jon elo,akkor kezd el keresni.Ha a hazban sehol sem talalod,akkor nezd meg kint,hatha kiszokott.De a cicak kepesek olyan helyekre is elbujni amire sosem gondolnal.
3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos még nincs meg :( de írok, ha lesz vmi! Ment a like :)
2017. júl. 12. 13:39
4/7 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, a kis szobámban talált egy titkos helyet! :) délután előjött, kialudta magát, és enni kért! :) köszi mkinek.
2017. júl. 12. 15:38
6/7 Nekedcsakvalaki válasza:
A miénk a cipőtartó alaatt szokott aludni és sokszor nem találom ezért,meg a cipöket kiturja és befekszik közjük
7/7 anonim válasza:
Én egyszer fél óráig kerestem a macskát, mire megtaláltam a takaró huzatába bújva. Ott aludt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!