Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Agyon tudom őket nyomni?

Agyon tudom őket nyomni?

Figyelt kérdés

Van négy kiscica a szobámban..a dobozból már nagyon ügyesen ki tudnak menni..fel az ágyra mindenképpen..muszály vagyok nekik engedni másképp nem nyugszik egyik se..máshova meg nem tudom őket rakni..ha nincsenek egybe gondolom nem kell mondanom az anyacica végig mondja a magáét..

viszont félek hogy este kilapítom őket egytől egyig :S bezárni nem tudom őket sehova :S tippek? aludnék már :(

2010. máj. 21. 00:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan csak egy volt, 4 hetes, és ugyan menni még alig bírt, de az ágyba valahogy felmászott éjjel. Reggel a párnámon találtam, remekül érezte magát, nem lapult ki..
2010. máj. 21. 12:25
 12/16 hell-ikon ***** válasza:

Nálam is ez volt, mint az előttem szólónak, azzal a különbséggel, hogy a kismacs rajtam aludt:)

Egyik reggel, mikor úgy hirtelen ébredtem és szó szerint le akartam dobni magamról a takarót, recsegő hang térített magamhoz...

A kismacsek kapaszkodott a kis karmaival, lógott szó szerint a takaró már függőleges területén.

Bennem az ütő majd megállt, mert kis híján felkentem a falra az akkor alig 1 hónapos macskát. Szerencsére időben kapcsoltam.

A macsek immár 4 éves, és erről (hogy rajtam alszik amióta csak mászni tud) még mindig nem szokott le. A kölyökkort pedig túlélte, semmi baja nem lett:) Mama cica azért vigyázott is rá, míg én aludtam:)

2010. máj. 21. 13:21
 13/16 anonim ***** válasza:

12:25 vagyok. Az enyém is már 3 éves, majdnem 7 kiló és azóta is velem alszik az ágyon, félig nekem dőlve. Így aztán súlyát tekintve takaróemelgetés nem nagyon lehetséges.

(neki én voltam a mami, én neveltem fel.)

2010. máj. 21. 13:26
 14/16 hell-ikon ***** válasza:

A történet után egy javaslat, hátha segít...

Ha van olyan cuccod, amit nem sajnálsz, azt tedd a cicák alá, hogy érezzék a szagodat. Így talán ott maradnak a helyükön és te is nyugodtabban aludhatsz.

Nem mondom, hogy biztosan segít, de egy próbát talán megér.

2010. máj. 21. 13:26
 15/16 hell-ikon ***** válasza:
13:26 - 4 évesen már én sem dobálom, mert ahhoz már ő is nehéz:D Csak eltoszogatom, ha már nagyon szétnyomta valamelyik testrészemet (minap pl. a lapockám alsó "csúcsát"):D
2010. máj. 21. 13:30
 16/16 anonim ***** válasza:

énnekem sikerült már ráfeküdnöm a cicámra =S Még nagyon kicsi volt, és reggel amikor még félálomban voltam, akkor a másik oldalamra akartam fordulni, és azt hallottam hogy NYAUUUUUUUUU!!!!!!!! és szerencsére nem lett semmi baja, de fél napig haragudott rám XD

...

2010. máj. 21. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!