Jól beválni tipp beteg cicákhoz?
Nem az energiát keresik a talajon, hanem puhára feküdjenek.
Kell venni egy nagy párnát(lehetőleg kellemes tapintásút, amire te is szívesen letennéd a fejed), és letenni oda ahol akarod hogy aludjon.
Mivel beteg, lehet, hogy szeretne kicsit visszavonulni, ezért is választhatta az ágy alatti pihenést.
Ez majd elmúlik, nem fog mindig ott szundítani - a helyedben most hagynám, hogy ott aludjon.
Nem is értem ezt a problémát. Pár napig, amíg beteg, nem lehet tolerálni, ha olyan helyen alszik, ahol nektek nem annyira jó?
Egyébként nincs saját ágya, fekhelye, amit már megszokott?
Ezt a talaj-dolgot sem értem, mert a macskák általában jobban szeretnek magaslaton feküdni, mint a talajon.
Korábban nekünk is a szekrény tetején aludt, de most nem ugrik fel sehova... az ágy alatt most nincs rossz helyen, csak féltem, hogy odacsinál...
viszont most délután 2óra óta itt fekszik az ágyam alatt, nem lehet kicsalogatni onnan, apám már meg akarta verni egy seprűvel is...
Beteg macskát meg akart verni seprűvel??? Hát gratulálok!
Tegyél be az ágy mellé macskaalmot, és oda fog csinálni, nem máshova. Meg tegyél neki le egy puha rongyot, régi törölközőt is, amire fekhet, ha akar, és hagyd békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!