Kezdőoldal » Állatok » Macskák » S. O. S! 1 hónapos kiscicámnak...

S. O. S! 1 hónapos kiscicámnak székrekedése van! Hogy segítsek rajta?

Figyelt kérdés

Kb 2 órája ment el tőlünk az állatorvos, csak akkor még nem tudtuk, hogy a picinek székrekedése van. Adtunk neki langyos tehéntejet, de persze nem annyit, hogy hasmenése legyen.

Hogyan segíthetnék még neki?

Köszönöm a válaszokat!

2010. máj. 20. 21:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"És a tehéntej az meg fogja hajtani?"

Erre volt a válasz.

2010. máj. 21. 20:15
 12/14 A kérdező kommentje:
Oké :) Akkor köszi :)
2010. máj. 21. 22:25
 13/14 anonim ***** válasza:

A szorulástól elvileg lehet picit véres a popsija, de csak éppen hogy. Ha komolyabban vérzik, akkor ismételt állatorvosi kontroll javasolt!!!

Mivel a cica még eléggé apró, ezért javaslom, hogy meleg vizes ronggyal törölgessétek picit a fenekét, és a feneke környékét, mert a mamája is így veszi rá, hogy kakiljon. Segíthet. Én először ezzel próbálkoznék, és csak azután a hashajtókkal, mert azzal áteshettek a ló másik felére, és mire elmúlik a szorulása, esetleg utána meg küzdhettek a hasmenéssel.

Jobbulást a picinek!

Egy cicatenyésztő

2010. máj. 21. 23:14
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen =)

A popsija csak éppen hogy véres volt :) A hasikóját is megsimogattuk már :D Egyébként probléma már megoldva, kijött belőle. Csakhát rákapott a tehéntejre, valamiért nagyon tetszik neki :D Pedig én eddig mindig whiskasos cicatejet adtam neki :D

2010. máj. 21. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!