A macskán odahányt a wcbe. Mit tegyünk? 56/F
Forró vizet a felmosóvödörbe + valami kéz vagy wc fertőtlenítő és mosd fel.
De nagyon remélem ez csak egy vicc...
Ha van benne darabosabb rész, ami összeszedhető papírtörlővel, akkor azt azzal, további úgy, ahogy az első leírta.
(Én is remélem, hogy kamu a kérdés... A macskák olykor hánynak, a benti macskáét pedig össze kell takarítani. Nem olyan nagy dolog az.)
Tipp (ahogy én szoktam): a darabosát lapátra szedem, bedobom a vécébe, aztán a maradékot felszedem papírtörlővel. Ezután felmosom domestos-os vízzel. Majd lemosom a szemétlapátot, és kimosom a felmosót, végül kezet mosok. A macskát koplaltatom 12-24 órán keresztül. Negyven-ötven éve így csinálom (kivéve a domestost, régen csak mezei hypo és ultra por volt), és még élek.
Kérdés egyébként, hogy vajon mit kaphat el a család a hányadéktól, amit magától a macskától nem? Ha valami emberre veszélyes kórokozó van a hányadékban, az benne kell, hogy legyen a macskában is, és nem abban a pillanatban kerül bele, amint kirókázza. Amúgy viszonylag kevés állatról emberre terjedő betegséget terjeszt a macska.
Ja, és minél tovább hagyjátok a hányadékot rothadni a vécében ebben a melegben, annál nagyobb a valószínűsége, hogy valóban elszaporodnak benne a mikroorganizmusok, és valamilyen gondot okoznak.
"Ennyi idős nőként nem tudod hogy takaríts fel egy macskahányást?"
Ennyi idős férfi :D :D :D
De az egész család fél, valószínű az ennyi idős nők, és fiatalabb, idősebb nők, férfiak egyaránt.
milyen hányás kaja is van benne? vagy csak szőr, fű és átlátszó folyadék?
fel kell törölni papírtörlővel utána fel kell mosni pl: domestosos vízzel, vagy csak feltörölni domestoros törlőkendővel
Köszönöm a segítséget, és ne csesztessetek légyszives, eddig még nem történt velünk. Isten megbocsát, én nem. Köszönöm.
56/F( nem vagyok nő😡)
Most ez ugye nem komoly?
Több réteg papírtörlővel felszeded, kidobod, helyét felmosod, ennyi.
A macskák időnként hánynak. Nem lesz tőle semmi bajotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!