Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kinti cicának hogyan csináljak...

Kinti cicának hogyan csináljak házilag, biztonságos házat?

Figyelt kérdés
Lépésről-lépésre kérném.
2017. jún. 26. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sehogy, nem fogja használni. Majd megtalálja ő a kis búvóhelyeit a kertben.
2017. jún. 26. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Tényleg nem használják. Mi vettünk kintre szigetelt macskaházat, egyszer sem mentek bele, bentre is vettünk plüss házat kaparófával, szintén nem használták.
2017. jún. 26. 19:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Biztonságos alatt mit értesz?Én fogtam egy kartondobozt vágtam rá egy nyílást.Utána tettem bele hungarocell lapokat,az aljára meg az oldalához.Aztán tettem bele egy kisebb dobozt,azt is meg a hungarocellt is ugyanott vágtam ki mint a nagy dobozt.A kisdobozt lecsuktam tettem még rá hungarocellt(volt,hogy szalámt is használtam)lezártam a nagy dobozt is és az egészet befedtem nylonzsákkal.
2017. jún. 26. 19:56
 4/4 anonim ***** válasza:
3-mas vagyok nálunk használták,már több lakója is volt a dobozoknak.De szivacsból is csináltam nekik kuckót azt is szerették.
2017. jún. 26. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!