2 fajtiszta Török angóra cica együtt tartása?
Nem ivartalanítottak.
Külföldön élünk, egy macska tenyésztő telepről vásároltuk őket. Érdemes belekezdeni a tenyésztésükbe?
Ha törzskönyvük nincs, semmiképp. A macska tenyésztő telep sem hangzik túl jól, gondolom amolyan klasszikus szaporítótelep.
Mellesleg minden macska fajtiszta, mert a macska egy faj. Az angóra fajta, szóval te a fajtatisztára gondoltál.
Igen köszönöm a válaszod!
Fajtatisztára gondoltam. Törzskönyvezett mindkettő, csak nem tudom hogy beke vágjak a tenyésztésükbe vagy nem.
A költség megvan hozzá, és mivel ők általában 2-3 kölyköt hoznak a világra eladni sem fogjuk őket.
Mivel még csak 6 hónaposak várnunk kell vele.
Gondoltam hogy valakinek mindig bele kell kötni mindenbe.
1* lenne ez az egész, aztán ivartalanítva lennének.
Tenyészteni nem is szeretném őket, mert tudom hogy van aki nem olyan célra vásárolná meg.
Nem kötekedtem, közöltem a tényt.
Mivel nem adod tovább őket, hanem mindenkit megtartasz, ráadásul ivartalanítva is lesznek, semmi gond nincs ezzel.
Te problémád, hogy egyből sértegetésnek vetted.
Én kérek elnézést, neharagudj.
Csak 4 ilyen privát üzenetem is érkezett amiben az állt hogy egy m@csk@s szaporító vagyok.
Az alapfelállásodból nézve simán ez jöhet le, igaz :)
Bár szaporítás de így, hogy megtartasz mindenkit, ivartalanítasz, és nem is hozol le több almot, nem gondolnám hogy bármi gond lenne vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!