Kiscicámat 7 hetesen hozom el,8 hetesen szerettem volna, de előbb kell mégis! Nagy baj? Bővebben lent!
Sziasztok!
Most Szombaton lesz a kis Kandúrom 7 hetes , és el kell hoznom ! Igazság szerint én 8 hetesen szerettem volna, de azt mondták ma hogy vigyem el , mert a többit is viszik , és hogy sokat esznek már -_-" (3-an vannak tesók) !
Ez az egy hét sokat számítana neki ?? Mert hiába próbáltam kérni , azt mondták akkor is vigyem el .... :S
Jó elhozom , egyből jön is az Állatorvos oltani , és féregteleníteni ! Mindene megvan (fekhely, tálak ,wc,alom,nyakörv,játékok, száraz eledel (Royal Canin) minden még az ivartalanításra is az időpont ! Fel vagyok készülve, de azért szeretnék megnyugodni !
További szép napot, és köszönöm a válaszokat !
Húúú , de gyorsak voltatok és köszönöm a megnyugtató válaszokat ! Képet majd hétvégén tudok Linkelni !
Ha addigra is jó lesz teszek fel :)
Félperzsa , vörös -fehér !
nem lesz semmi baj:-), de hogy erős és egészséges legyen figyelj oda mit adsz neki főleg a kezdetekkor.
Tehén tejet ne kapjon. Megoszlanak a vélemények a kecske tejet illetően. De miután az elhagyott emlős állatokat kecsketejjel szokták táplálni azt adhatsz neki.
De lehet, hogy a te kandúrkád már nem is igényli.
jajj úgy izgulok, pedig nem is hozzám jön a cica:-)))
Ha tud enni magától (és már 7 hetesen miért ne tudna),akkor ne izgulj semmi gond nem lesz!
Örülök,hogy ilyen jó helyre kerül,van aki már várja,és megvan mindene,amire szüksége van.Beleértem a szeretetedet is! Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!