A kiscica harap és agresszív. Mit tegyek ellene?
Lehet hogy csak játékos. Ilyenkor is szoktak harapni, karmolni. Egymást is levadásszák játékból.
Itt egy játékból harapdáló cica videón:
A hím ( kandúr) egyedek ivarérettségük után rivalizálni fognak egymással így célszerű ivartalanítani őket! Ennek köszönhetően nem fognak elkóborolni így kevesebb betegséget kapnak el stb. Persze még valószinűleg kicsik ehez és még nem is ivarérettek. Szerintem ki fogja nőni mert kicsi korban nem agresszíó csak játék. Esetleg kicsi jutalomfalatokkal ( ha már meg tudja rágni) növelheted a bizalmat köztetek.
Remélem segíthettem!😉
Egyrészt sokk macska nem szereti ha hasát simogatják lehet így akarja jelezni, hogy hagyd abba. Másrészt lehet játszik és elkapja a zsákmányt, ilyenkor a két hátsó lábukkal szokták pofozni azt.
Ahogyan az előttem szólók is mondták, nagyon fontos az ivartalanítás. Nem fognak elszökni, nem fognak más cicával összeverekedni és a pisijük sem lesz büdös, mert az ezeket okozó hormonok már nem fognak termelődni.
A cicák csak neha engedik hogy megsimogasd a hasukat.
Az enyém neha engedi neha pedig ugyanúgy felém kap.
Eléggé féltik a hasukat. Nagyon nagy bizalom kell ahhoz hogy mindig megengedje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!