A macskáknak kell adni vizet?
Akárhányszor eddig adtam neki vizet, bele se szagol. Csak 1-2 alkalom volt, amikor ivott belőle, de az nagyon ritka tényleg. Ezért már nem is szoktam neki adni.
Ez baj szerintetek?
(Amúgy kinti macska, szóval eső után pl tud inni a pocsolyából, ha akar)
De én már feleslegesen nem vesződök azzal, hogy minden nap öntök ki neki vizet, ha úgy sem issza meg soha.
Pocsolyából?! Jesszusom......
Az én cicám 10ből 9szer nem iszik rögtön,amikor leteszem neki, hanem ahogyan már mondták, 1-2 vagy több óra múlva.
És olyankor bizony szorgalmasan issza! Én úgy vettem észre az enyémen, hogy "elfelejt" néha inni a nagy játszadozás közben órákig, aztán utána 3 percig lefetyel,és ezt megismétli! :)
Én sem adok száraztápot a macskáimnak, csak nagyon ritkán. Észrevehetően többet isznak akkor. De emígy is isznak, bizony. Amúgy főtt darált csirkefejet esznek zabpehellyel/rizzsel néha egy kis zöldséggel. Ők is mintha elfelejtenének inni :) egy nap van hogy 1x-2x, de akkor perceken keresztül lefetyelnek. Én a házban 3 szobában is tartok egy kis tálka vizet nekik, meg egyet az udvaron (szabadon közlekednek) biztos ami biztos alapon. De általában csak 2-3 naponta cserélem ki. Amikor beleszáll valami szösz vagy légy ill ha elfogy kb a fele.
Legyen neki mindig elérhető tiszta víz, lehetőleg hűvösben és mindig oda tedd. Főleg ebben a kánikulában fontos. A tej nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!