Vörösfoltos fekete taknőctarka kandúr macskára illik az a név, hogy Magic (Medzsik)?
Figyelt kérdés
Azt jelenti: varázslat, de nem hangzik túl lányosan?2017. jún. 15. 20:07
1/29 anonim válasza:
Bunda színéből ítélve ez nőstény lesz.
2/29 anonim válasza:
Nagyon ritkán, de előfordul, hogy fiú cica.
3/29 anonim válasza:
Túl ritkán ahhoz, hogy ez pont kandúr legyen.
4/29 anonim válasza:
Ha teknőc tarka, javaslom inkább a következő megszólítást:
- Gyere ide, Teknopop-mjúziknonsztop, aranyom! :)
5/29 anonim válasza:
Pont ilyen macskám volt,csak az szuka.Úgy hívták Franciska/Francseszka.Nagyon pocsék volt,túl is adtunk rajta(muszáj volt).
6/29 anonim válasza:
#3 Amúgy,ne nézd már olyan retardnak a kérdezőt,hogy ne tudjon megkülömböztetni egy hím macskát egy nősténytől.Ha azt mondta kandúr,akkor az.Nem egyetemi szint megállapítani. :D
7/29 anonim válasza:
Előző előtti, bocs, hogy beleszólok, de emberi újszülöttnél se mindig egyértelmű a neme, ők a transzgenderek, vagy nem tudom már, a kismillió szexuális indentitás fajta közül, pontosan mi illik rá. Pl a lába között pénisznek túl kicsi, csiklónak túl nagy. Mondom ezt előítélet nélkül.
Ez orvosi tény, néha születnek ilyen anatómiával csecsemők.
Feltételezem: emlős állatoknál is előfordul.
8/29 anonim válasza:
Erről jut eszembe, ha jól tudom: hiénák esetén szakember kell a nemek megkülönböztetéséhez, mert a nőstényeiknek extra nagy csiklója van, állítólag. De lehet h téves infó...
9/29 anonim válasza:
Bocsi, hogy ide offolok, de én erről most hallok először! Nem értek a cicákhoz, de engem tényleg érdekelne,
hogy teknőctarka cica, miért csak nőstény lehet? :O
10/29 anonim válasza:
Szerintem jó a Magic. Főleg hogy kérdéses a neve. Jó lenne a Mystic is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!