Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan szedjem ki új macskámat...

Hogyan szedjem ki új macskámat a WC alól?

Figyelt kérdés
Tegnap hoztuk haza és este beszökött a WC alá, nem tudom mit csináljak vele.

2017. jún. 11. 09:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
meg van ijedve az új környezet miatt, békén kell hagyni, majd ha megnyugszik előbújik.
2017. jún. 11. 10:43
 12/18 aperitif ***** válasza:
Kijött már?
2017. jún. 11. 17:41
 13/18 anonim válasza:
0%
Vigyél be egy foxit!
2017. jún. 11. 18:18
 14/18 anonim ***** válasza:
hagyd békén, majd kijön. az enyémet heteking nem láttam, kint hagytam neki a kaját, csak akkor jött elő, ha nem voltam itthon. aztán felengedett, azóta velem alszik. idegenektől még mindig fél, jön valaki, bújik el.
2017. jún. 11. 20:58
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát figyelj.... macskája válogatja.

Kaptam egyszer egy egyéves fekete nőstényt, ő bevette magát a vécé alá, és egy hónapon keresztül nem jött ki onnan. Kaját-vizet csak akkor vett magához, ha nem voltunk otthon, az almot is csak akkor használta. Ha meghallotta a lépteinket a konyhából, úgy morgott, hogy belerezgett a fél ház, és fújtatott.

Egy hónapon keresztül néma csend volt a családra parancsolva, nehogy megijesszük.

Semmi változás.

Aztán egyszercsak fogta magát, keresztülrohant a lakáson (a gyerek csak suttogta, hogy "Anya nézd, kijött!" :) ), fel az ajtó rácsán, és kivetette magát. Mire leszedtem a lakatot a rácsról, hogy utána menjek,hetedhét határon túl járt.

Végigzörgettük az egész háztömböt, kiplakátoltunk, de azóta sincs meg.

Most két cicánk is van (egy befogadott meg egy, akit kölyökként kaptunk), előtte is volt macskánk, mind jól élnek/éltek nálunk,

úgyhogy kénytelen vagyok elfogadni, hogy vannak ilyen macskák, akik antiszociálisak.

2017. jún. 12. 00:04
 16/18 aperitif ***** válasza:
Kijött már?
2017. jún. 16. 09:35
 17/18 A kérdező kommentje:
már kijött, azóta a szekrényben is lakott, most attól tartunk, hogy azt szokja meg helyéül
2017. jún. 19. 12:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Azt szokja meg helyéül, ez egy cica, az enyém átlag havonta változtatja a kedvenc helyeit, hetekig van egy kedvence, azután vált.
2017. jún. 19. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!