Ti mennyi jutalomfalatot adtok a cicátoknak?
Minden nap adtok nekik? ha igen mit és mennyit?
Baj ha 1-2 darabbal többet kap, mint amennyi rá van írva a tasakra? például 5db az ajánlott mennyiség, és 7 db-ot adok neki . másik nap napon meg nem kap, csak 2-3 darabot. Ez sok? ezen kívül, ha olyat eszek, amiből kaphat, mert nem lehet semmi baja tőle, és szereti,abból kap, de csak 1-2 falatot.
Én még sosem olvastam el, mennyi az ajánlott, nem is tudom, hogy rá van-e írva, de biztos.
Nem adok minden nap, illetve nem "szabályozott", hogy mikor adok.
Ezt veszem neki. Ezek fagyasztva szárított húsfalatok.
Aprók, és kb. 6 darabot tudok/igyekszem kiönteni a tubusból.
Minden nap csak decemberben kapott. Vettem neki macskáknak készült Adventi naptárat (ugyanitt), ez volt benne, ott 4 db volt egy napi tasakban, mindennap kibontottunk egyet, néha kettőt... :-D
Én nagyon sok jutalom falatot kipróbáltam, drágát és olcsót is. A macska egyiket se akarta megenni, megnyalta, egyet talán lenyelt ha éhes volt, többit otthagyta. Sőt emberi kaját sem eszik, nem lopkod, neki csak a cica kaja kell, abból is főleg egyfajta alutasak.
Az egyetlen csemege, amit jutalmazáshoz tudok használni a hentestől származó csirkemellsonka. Ebből egy szeletet szoktam neki adni, mert ezt mániákusan imádja. :D (általában karomvágás után, azt nem szereti)
Sziasztok!
Egy cicának nem szabad minden nap jutalomfalatot adni mivel ,,jutalom" tehát nem kell hozzászoktatni hogy kap!!!!különben el fogja várni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!