Hogy nevezzem el a kiscicám? Nem szeretnék neki sablon nevet adni.
Nem találom az igazit. :D Még csak tegnap óta van nálam, de okos, érdeklődő, kalandor cicusnak tűnik (még nagyon kölyök). Vörös cirmos (emberi hajszínre vetítve szőkésvöröset mondanék), a tappancsai szürkébe hajlanak át, a szemei kékek, nőstény.
Tesómék szerint legyen Momo, mert az japánul barackot jelent, és az hasonlít a bundájának a színére. Alapból nem kedvelem a japán nyelvet és hangzásra sem tetszik.
A párom szerint legyen Mr. Kutya.
Én szívesen adtam volna neki valami GoT-os nevet, pl. Rhaenys, Nymeria (Nym) vagy Arya, de ezeket nem érzem az igazinak. Amúgy tetszenek az olyan nevek, amiben dupla -t, dupla -n vagy dupla -l van. Gyakori embernevet nem szeretnék neki adni, pl. Dalma, Lilla, Anett.
Apu szerint Tigrisnek kéne hívni, de nem szeretnék tucat nevet.
Ti hogy döntöttétek el, mi legyen a neve a cicátoknak?
Nagyon gáz, hogy még nincs neve? (Spontán került ide, ha valaki 48 órája azt mondja, hogy most lesz egy cicám, kinevetem. :D)
Lizzie. Lucky. Izzy. < - Ezek szerintem egy elég bohókás mégis életvidám, nyitott női nevek.
Ezeken kívül szerintem pl a Maya ami illik hozzá.
A Lizi névhez rossz emlékem kötődik, szóval az felejtős. :/ A Maya nem rossz, csak így hívják a szomszédomat. :D Kíváncsi vagyok, mit szólna hozzá... :D
Nekem most a Queenie jutott eszembe, de az meg olyan giccses... :O
Ah, nem bírom... Még a végén név nélkül marad. :D
Cicca? Errős ez jut eszembe:
Szőke nő a kollegájának:
- Laci, hogy kell kinyitni a pénztárgépet?
- Nyomd meg a C-t!
- Lacccccci, hogy kell kinyitni?
A Wolly aranyos, bár nem tudnám a cicámnak elképzelni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!