Jól tettem, hogy elaltattam?
Hát ez nem volt jó döntés. A szöveg alapján a mcskád még küzdött volna az életéért, és szerény véleményem szerint egy állatot akkor kell elataltatni, ha tényleg menthetetlen vagy ha feladja küzdelmet. Itt egyik se volt meg. a szenvedés lényegtel, ha ő akar még szenvedni...
Bár így utólag értelmetlen ezen filozofálni, visszacsinálni nem lehet, csak elfogadni.
Jól tetted!
Én a kutyusomat altattam el másfél hónapja! Öklömnyi daganat nőtt a pociján 2 hónap alatt, és bár még futkározott, meg evett, folyt belőle a vér... úgy döntöttem félreteszem a fájdalmam és elvittem a dokihoz... Azóta tudom hogy jó helen van!!!
Együttérzek veled, de tudd hogy jó helyen van, és ő is tudja hogy végig melette voltál! L/23
*helyen
*mellette
Előttem hozzászólónak: mindenkiben ott van leküzdhetetlenül az élni akarás, de annál hogy a szeretett állatod ott szenved annál nincs nagyobb fájdalom!!!!!!
Hidd el, jól döntöttél
Sajnálom:( De jobb igy neki, nem szenved már, lehet hogy hálás neked.
Az én kutyusom is beteg volt, nem tudta lebontani a fehérjét, és nyáladzott, felpuffadt, nem evett, nem ivott, morgott...az orvos adott neki 2 infuziót, de nem lett jobban, aztán az lett volna neki az életbe maradás TALÁN, ha minden nap kap 3 infuziót, reggelre meghalt:(
Mai napig hiányzik, szeptemberben lesz 1 éve, hogy nincs:( Lehet, hogy az orvos tudta, hogy nincs remény és megtette ő... nemtudom... de már nem szenved szegény:( Tudom, hogy így jobb neki, bár hiányzik:(
Egyszer sajnos mindenki meghal.
Én nem is tartanék állatot, mert fáj ha meghal de nélkülük meg nem lehet élni. Nagyon sok szeretetet adnak.
szija...
jól tetted :)
70-80 év múlva újra együtt lesztek majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!