Meddig él egy macska evés nélkül? Bővebben lent.
Bejött hozzánk egy macsek tegnap az udvarra, adtunk neki enni, úgy evett, mint aki sok napja egy falatot sem kajált.
Emiatt vagy ok kíváncsi a feltett kérdésre - vajon hány napja éhezett...
Nekünk is vannak macskáink, kapnak nedves és száraz tápot, de emellett egerésznek és madarat is elfognak, megeszik, de ez a tegnap érkezett macsek már biztos, hogy napok óta nem evett semmit.
Köszi a válaszokat!
(Igen, azt gondolom, hogy egy ideig úgy fog enni, hogy behabzsolja az ételt, mert sokáig meg volt fosztva. Amikor felemeltem, éreztem a bordáit és amúgy is nagyon vékony - szóval már jó ideje nem ehetett, de hogy mióta, ki tudja... Szerintem eredetileg nem kóbor macska, mert látszik, hogy szereti az embereket és állandóan be akar jönni a házba, kajálás után folyton simogattatni akarja magát. Ezért azt tippelem, hogy emberhez van szokva.)
Igen. Az előbb megsimogattam - eddig nem nagyon akartam simogatni, hogy a mi macskáink ne legyenek - annyira - féltékenyek.
Nem csak a bordáit érzem, hanem a csigolyáit, lapockáit is. Nagyon le van fogyva. Elég sokat eszik, de még nem látszik meg rajta. De már megnyugodott, nyugodtabban eszik.
És nagyon aranyos, kedves, hízelgő, folyton "dagaszt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!