Kiscica órákig nyávog, mit tegyek vele?
ki kell fárasztani alvás előtt
gondolom még hiányzik neki anyukája, és mivel kicsi, keres valakit, akit 'zaklathat' azzal, hogy megkapja a várt figyelmét
nyávogás is olyan, hogy kismacskáknál a hozzájuk közelállók hiányának jelzése (vagy a 'félelem', hogy elveszettnek érzik magukat, mert pl te nem vagy ott)
de ezek alapján nagyon szeret téged, megéri vele egy kis foglalkozás
játssz vele sokat elalvás előtt, aztán nem lesz már ereje ugrabugrálni
Az enyém is ilyen volt. Általában arra keltem, hogy az éjszaka közepén rágja a lábujjam játékból. Ha kizártam bömbölt és hisztizett, de pár hétig tartott csak. Most már éjszaka alszik (meg nappal is :D) és csak kétszer akar játszani, délelőtt tíz körül, meg este nyolc felé. Akkor muszáj, ha akkor nem játszok vele, lebontja a lakást, mert az az "ő ideje", de utána magától eldől és alszik az ágyában, ki se kell zárni.
Kicsit drasztikus, de ha sehova nem tudod zárni, zárd be valami hordozóba, takard le, és hagyd magad mellett. Szerintem gyorsan tudni fogja, hogy amikor alszol, akkor nem lehet zajongani, mert különben egyedül marad, és át fog állni. Sajnos a kismacskákkal nem egyszerű, olyanok mint a babák. :D
KÉRDEZŐ!!! HAHÓ!!
Ha #5-ös válaszolhat ilyet, akkor én miért lettem kimoderálva?
Holott kettőnk közül én még moderáltabb is voltam.
És azt nézve hülyeséget sem írtam, hogy az én macskámnál használom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!