Mi a véleményetek a macska vízről?
- víz, amely szükségs kedvenced szervezetének, nem csak a szomját oldja -- a csapból is pont ilyen jön
- a termék kifejezetten állatok számára készült -- semmitmondó marketing szöveg
- nem tartalmaz klórt és káros rákkeltő vegyi anyagokat -- a csapvíz sem tartalmaz oldott klórt, rákkeltő anyagokat meg pláne nem
- a hozzáadott összetevők jótékonyan befolyásolják a kedvenced egészségügyi állapotát -- ha jó táppal eteted, ez meg is van oldva
- a termék mikrobiológiailag vizsgált -- pont, mint a csapvíz
- a víz állatorvosok által javasolt -- nyilván, melyik állatorvos szerint nem kell innia az állatnak?
- csökkenti a vesekövek kialakulásának kockázatát -- ami amúgy lágyvizes környékeken amúgy sem tényező, keményvizes helyeken akár tényleg jelenthet valamekkora kockázatot.
Tehát szerintem pénzkidobás.
Nem tudom, nekem teljesen bejött a taurinos változata. Egészségesebb mint a energiaital, és ugyanúgy felpörget. :) Edzéshez jó.
A macskám nyilván normális vizet kap. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!