Nem rég született 7 db kismacskánk, de mindenki a rokonok közül mondja hogy ássam el őket de nekem nincs szívem megtennem elég állatbarát vagyok mit lehet ne velük csinálni ha egy kicsit nagyobbak lesznek?
A kiscicákat 8 hetes koruk után ajándékozd szerető gazdiknak, anyjukat pedig ivartalanítsd.
Amúgy merre felé laksz? Mert lehet tudnék segíteni a gazdisodásban:)
"Nem engem kell csesztetni..Eléggé felhúzott ez a kérdés.Csak ém tartom felháborítónak a rokonok viselkedését??!"
Nem, nem csak te. Csak ezért a kérdező nem hibáztatható, mivel ő sem ért vele egyet. A rokonait meg nem válogathatja meg az ember, és nem mindenkinek vannak jó rokonai sajnos.
Egyébként lehet hogy nem rosszindulatúak, csak még maradi falusiak lehetnek, 20-30 éve falun még sajnos így "szabályozták", és nem értik azt ami ma van.
Remélem nem hagyod, hogy a rokonaid befolyásolják a döntésedet.
Az anyukát ivartalanítsd minél hamarabb, a kicsiknek pedig már most elkezdhetsz gazdit keresni. 8 hetes koruk után pedig már oda is adhatod őket a jelentkezőknek.
Ajánlom, hogy lépj kapcsolatba helyi állatvédő szervezetekkel vagy menhelyekkel, ők segíteni tudnak a gazdikeresésben.
Például: [link]
Tudjátok mi az,hogy állatkínzás?Csak mellélesen megjegyzem,hogy ez bűncselekmény börtönbüntetés jár..Azért is megbüntetnek,ha rosszul tartod,nem adsz neki elég kaját.Szerinted mit kapnál egy ilyenért??Akárki feljelenthet,hogy elástál xy háziállatot és fizetned kell érte keményen.
A nagybátyám rossz körülmények közt tartotta a kutyát,a szomszéd felnyomta az állatvédőknél és bumm,el is vették tőle a kutyát.De hát az ilyen meg sem érdemli,hogy állatot tartson.Ez a 21.század,itt az állatoknak jogai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!