Ide jött hozzánk egy macska szülni, mihez kezdjek a kismacskákkal?
Ma vettem észre, hogy két kismacska van a raktárunkban a ruhák között. Engem nem zavar a két kismacska, de elég rossz helyen vannak. Át kellene rakni őket máshova ahol nem zavarnak. Ezt, hogy csináljam? :D
Vagyis arra gondolok, hogy az anyjuk utána megtalálja őket vagy nem hagyja ez miatt magára a két kismacskát? Nem volt még soha macskám...
Adj enni az anyjának, így nem kell elmennie kajáért, több teje lesz és jobban felneveli a kicsiket. Víz, almosláda. Kb. 6 hetes korukban fénykép róluk és tedd fel a kiscica.hu-ra. Ha pakolászod őket, félő, hogy az anyjuk otthagyja.
A karma próbára tesz, azt fogod kapni amit te is adsz.
Nem tudod kié az anyamacska?Be kéne rakni a kicsiket egy dobozba és a gazdájának elvinni.. Nem hiszem el, hogy semmi szégyenéreztük nincs az ilyeneknek, hogy a macskájuk a vakvilágba szül mert nem voltak képesek ivartalanítani..
Ha nem tudod kideríteni, akkor szerintem ne csinálj semmit, az anyuka át fogja őket helyezni máshova, egészen biztos. És idővel, ha megnőnek, haza fogja vinni a kicsiket.SZóval ne etesd őket, ne szoktasd őket magadhoz.
És ha elvitte őket egészen biztosan, akkor csináljátok meg a raktárt, hogy ne tudjon többet bemenni, mert valószínű legközelebb is odamenne fialni ha tudna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!