Nagyon hullik a cicám szőre. Most, amikor kikeféltem neki, észre vettem, hogy apró, fehér, korpa-szerű darabkák jelentek meg. Ez valami bőrbetegség is lehet?
(Eléggé minőségi tápot eszik, ezért szerintem, vitaminhiány nem lehet, de majd készülök neki venni még valamilyen kiegészítő vitamint.)
Előre is köszönöm!
Aham, igen... azzal, jaj, ez baj? Nem is tudtam.. :( Műanyaggal kellene vagy milyennel?
Köszönöm szépen a választ!
Köszönöm a válaszokat!
Rendben, megnézetem dokival, gondoltam is rá már egyébként, de amúgy már kettő is látta, bár az nem most volt.. Volt is róla szó, hogy vesznek ilyen kaparék mintát, de nagyon félős cicus, és végül nem vittük vissza.
Akkor valószínűleg tényleg csak korpa, próbáld meg, amit előttem írtak.
U.i.: sajnos lakásban tartott cica is lehet bolhás, nálunk volt, és nem is értettük, hogyan... aztán utánanéztünk, és igazából "a semmiből" is lehet bolhás, beviheti bárki cipőtalpon, ruhán, stb... ha nem jön róla fekete cucc, és nem ideges, akkor nem bolhás, ezt csak a későbbiek miatt írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!