Amasik kérdése:
SÜRGŐS. Mit tegyek a kukacokkal/férgekkel? Szemcseppet tehetek a szemébe? Rossz ötlet megfürdetni ha legyengült az immunrendszere?
Figyelt kérdés
3 hete elveszett a macskám, tegnap találtam meg nagyon lesoványodva elkapott valami fertőzést is nagyon rossz állapotban van. Voltam azóta 2x is állatorvosnál, kapott injekciót de nem sok esélye van életbe maradni. Azonban most vettem észre hogy a szemébe,és szájába apró kukac/ féreg szerű élősködők vannak. Hogyan tudnám kiírtani őket? ?2017. ápr. 29. 10:54
1/8 anonim válasza:
Vidd vissza AZONNAL az állatorvoshoz, lehetőleg állatkórházba, ahol bent is tud maradni!
2/8 A kérdező kommentje:
Ma voltam vele, de nem vette észre az állatorvos vagy csak nem mondott rá semmit.
2017. ápr. 29. 10:59
3/8 A kérdező kommentje:
A közelünkben sajnos nincs állatkorház :(
2017. ápr. 29. 11:00
4/8 anonim válasza:
Akkor vidd messzebbre, oda, ahol van. Ha nem kap megfelelő ellátást, el fog pusztulni.
6/8 anonim válasza:
Ügyeletetre vidd szegényt. Te sajnos semmit nem tehetsz.
7/8 anonim válasza:
Házilag nem tehetsz semmit. Azonnal bármilyen állatorvos, ügyelet!
Ne ezen múljon az élete!
8/8 anonim válasza:
Állj a sarkadra az állatorvosnál!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!