Kiscicát szeretnék. Milyet érdemes venni? Sok a baj vele?
bent vagy kint akarod tartani?
ha bent nem tudok segíteni. mert nekem kinti cucusom van. De egyáltalán nem nehéz gondozni. =)
oké. köszönöm mindenkinek a válaszokat!
már csak egy kérdésem van: hol találhatok menhelyt?
sok menhelyen van cica, de ha kiskorú vagy akkor egyedül nem fogadhatsz örökbe.
Meliyk szerethető? Melyik a legédesebb fajta?
Nekem egy menhelyről befogadott cicám van. Pici korában került hozzám. Mára már elhatalasodott rajta az uralkodási vágy :-)) És csak akkor hízeleg, ha akar valamit. De én ezt szeretem benne. És azt is, amikor lesben áll és elkapja a bokámat.
SZóval az az édibédi szőrpamacs bizony zsákbamacska. Nincs rá garancia, hogy kedves lesz, de az ellenkezője sem. Viszont az biztos, hogy úgy meg tudják magukat szerettetni, hogy tök mindegy milyen jellemű lesz.
Én legalábbis így gondolom
Milyet érdemes venni?
Ne vegyél, fogadj örökbe. Ha bentre akarsz cicát, ajánlom, hogy rövid vagy közepesen hosszú szőrű legyen, mert hiába fürdeted, keféled a szőrét, ha vedik, akkor minden tiszta szőr lesz
Sok a baj vele?
Igen, sok. Naponta takarítani az almot, etetni, itatni, vitaminokat, macskafüvet adni neki, tisztítatni, ápolni ha baja van, tűrni ha rosszalkodik és esetleg leveri az új vázádat, mert nem ő tehet róla, hanem te, mert rossz helyre raktad. Nagyon nagy felelősség és sok anyagi vonzattal is jár. De ha mindezt vállalod, akkor nagyon sok jó érzést kapsz vissza tőle. Viszont az írásmódodból ítélve te még a szüleiddel laksz, tehát valszeg ők viselik majd ezeket a terheket.. beszélj velük.
Milyen a legédesebb fajta?
Mindegyik édes, különösen a sajátod... fajtától függetlenül.
Ezt is olyan nehéz megszelidíteni mint a papagájt?
:))))
Nem kell szelídíteni, csak szoktathatod dolgokra, de ez egészen más..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!