Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan szoktassam magamhoz?

Hogyan szoktassam magamhoz?

Figyelt kérdés

Van egy cica a házunk körül.

Mi etetjük, itatjuk. Nekem nincs sok időm vele foglalkozni (anyumék háza, én már nem ott élek) édesanyámék pedig nem nagyon simogatják.

Kiscicákat vár, viszont félek, hogy el fogja hordani őket, mint múltkor.

Tudni illik múltkor ahogy megfialt már vitte is el a kiscicákat. Később láttuk, hogy a cicák az úton fekszenek (elütötte őket az autó), kutyás házhoz bementek...stb...

Szóval csak azt akarom kérdezni, hogy szerintetek hogyan szoktathatnám magamhoz azt a macskát, hogy ide fialjon és mi is vigyázhassunk a kiscicákra?

Előre is köszönöm!❤💃

2017. ápr. 15. 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha meg tudjátok fogni, akkor érdemesebb lenne inkább ivartalanítani.

Egyébként a legjobb mód, ha beviszitek egy időre a lakásba, hogy ott éljen. Előtte természetesen állatorvos, parazitamentesítés szükséges (de ez amúgy is).

Ha nem ivartalanítjátok most, akkor is a lakásban érdemes tartani, helyet csinálni neki bent a fialáshoz, és a kiscicákat is ott nevelni.

2017. ápr. 15. 16:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hasonló történetem, bár én épp el akartam kerülni hogy ide fialjon, ezért munkáskesztyűvel bedugtam a boxba, majd elvittem ivartalanítani, nem tudom miért akarod, hogy oda fialjon? Hónapokba is bele tellhet mire meg szok titeket, szóval szerintem ez a csapat is hasonlóan végzi majd. Etetgetni, szeliditgetni, hát így lehet oda szoktatni. Esetleg csinálhatsz kintre valami biztonságos kuckót, kaját rakni oda, de azzal is csak annyit értek el, hogy ott neveli a félvad kicsinyeit.
2017. ápr. 15. 16:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 💕
2017. ápr. 15. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!