Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen minőségi, kevésbé...

Milyen minőségi, kevésbé fűszeres macskakaját vegyek a beteg, legyengült cicámnak?

Figyelt kérdés
3 hete jelentkeztek hasi fájdalmak a cicámnál. 3 nap elteltével a helyzete romlott, így állatorvost hívtam. Akkor bélgyulladás gyanú miatt 3 injekciót kapott. Pár nap múlva javult az állapota, majd teljesen felgyógyult. Az orvos tanácsára felvágottat és májkrémet kapott, azonban hiába váltogattam, egy hét múlva ráunt, így megleptem a kedvencével, Felix bacon szószos alutasakos. 2 napig ment a hasa és hányt, de ettől függetlenül étvágya volt. Újrakezdtük a diétát, és pár nap elteltével egyik pillanatról a másikra megint nagyon rossz állapotba került. Kihívtam az állatorvost, ismét bélgyulladást állapított meg. Most megint 3 injekciót kapott, másnapra kutya baja nem volt, amilyen gyorsan jött a betegség, ment is. Szeretnék neki valami kevésbé fűszeres, minőségi pástétomot, krémet, vagy nedves tápot adni, de nem tudom, melyiket válasszam. Nem szeretnék úgy járni, mint legutóbb, mert úgy gondolom evégett esett vissza.

2017. ápr. 5. 09:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne egy normális orvossal kivizsgáltatni. Felszerelt rendelőbe elvinni, labort kérni.
2017. ápr. 18. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!