Milyen tápot vegyek a nemrégiben ivartalanított cicámnak? Jó minőséget szeretnék, nem csillagászati áron.
Figyelt kérdés
2017. ápr. 3. 13:47
1/5 anonim válasza:
A csillagászati ár szubjektív, mennyi legyen / kg ?
De sajnos a minőséget meg kell fizetni.
Ha esetleg nagy mennyiségbe rendelsz akkor olcsóbban kijössz.
Én pl. ezt tudom ajálani: [link]
Ha 10, vagy 20 kg. veszel egyszerre az egy évig is elég és 1100 ft / kg áron ez kb. olyan mint a Whiskas, csak persze sokkal jobb minőség.
De szerintem ez a táp a minimum, ha egy kicsit rosszabb lenne akkor már nem ajálanám.
Akkor még, ha nagyon olcsó kell (de ezt már nem nevezném prémiumnak, azért elviselhető): [link]
Első helyen van a hús, s bár van benne kukorica, ezt szerencsére a rizs megelőzi.
3/5 A kérdező kommentje:
A Brit tápokat nézegettem még, azok is szimpatikusak. Ott másfél kiló 2ezer körül van.
Az első válaszolónak köszi a segítséget, az még jó árban van. :)
2017. ápr. 3. 21:14
4/5 anonim válasza:
Én royal canin ivartalanított kiscica tápot adok neki, mert még kölyök. Más márkából ilyen nem volt, de ezt szereti. Selymes bundás, és nem dagadt.
5/5 A kérdező kommentje:
Az én cicám inkább hízhatna, mert sajnos elég sokat csavargott a műtét előtt, nem lehetett vele bírni és aligha evett. A doki azt mondta nincs semmi baja, hízni fog, mivel nem fog tüzelni és elszökdösni.
2017. ápr. 3. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!