Egyfolytában tüzel mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
1-2 napra abba hagyja de utána 2-3 hétig egyfolytában! hetekig nem hagy minket aludni! van valami megoldás?????????2010. máj. 12. 12:54
11/17 anonim válasza:
Ha ivartalanítják, akkor már nem tüzel többet. Az előfordulhat, hogy nem ürül ki rögtön a hormon a véréből, és ivartalanítás után is még "próbálkozna", de ez hamar elmúlik. (Nekem 3 cicám lett ivartalanítva télen, és az egyik, mikor lett volna az ivarzása, még kicsit bolond volt, mára azonban jól vannak, szépek, egészségesek.) Mindenképpen vidd el ivartalanításra!
12/17 anonim válasza:
Mitől tüzelne? Tüzel a frászt, ha ivartalanított. El kell vinni ivartalanítani és megoldódnak a problémák. Ki mondta, hogy tüzel akkor is? A 70éves piaci kofa?
13/17 anonim válasza:
Már bocsi,de ezt a kérdést most azért tetted fel,hogy megnézd hányan "ugrunk" neked,hogy ivartalaníttasd,vagy tényleg úgy tartasz cicát,hogy a legalapvetőbb dolgokat sem tudod róla?
14/17 A kérdező kommentje:
valami más megoldás nincs?????????
2010. máj. 13. 16:16
16/17 anonim válasza:
de van, ne tarts macskát, hanem keress neki egy felelős gazdit, akinek van annyi esze, hogy ivartalanítja a szerencsétlen állatot - kb 6-7 ezer Ft-ról beszélünk, ha nincs sok pénzed vannak erre "szakosodott" alapítványok, akik segítenek
17/17 anonim válasza:
23:40-es vagyok,ez lett volna a másik válaszom nekem is,amit az előttem szóló írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!