A cicankat elutotte egy auto kedden es a fejet erte utes. Az egyik szeme szinte kifolyt es a vertol alig kapott levegot. Az allatorvosnal csinaltak UH-t, rontgent , sajnos az egyik szemet kivettek es kedd ota bent van, kapja a kezeleseket infuziot stb. Elvileg meg ma sem johet haza. A helyzet az hogy nem tudom ra lehet-e kerdezni a varhato dijra de eleg rossz eloerzetem van :D :( (diakkent eleg rosszul allok)
szerintetek?
2017. márc. 23. 09:59
1/6 anonim válasza:
Hogyne lehetne rákérdezni. Sőt, lehet részletfizetést is kérni általában.
2017. márc. 23. 10:04
2/6 anonim válasza:
Sajnálom, ami a cicáddal történt, és hát az ember elsőre nyilván nem a kezelés összegében gondolkodik, de szerintem nyugodtan kérdezd meg az állatorvostól. Bizonyára meg fogja érteni, főleg ha diák vagy és nyilvánvalóan be van osztva a pénzed. Ha magas az összeg, kérdezd meg, hogy van-e lehetőség részletfizetésre, vagy bármire, ami megkönnyíti a helyzetet. Fogalmam sincs erről sajnos, de nyilván nem egyedül vagy ezzel a problémával.
2017. márc. 23. 10:06
3/6 anonim válasza:
Nagyon sajnálom és örülök,hogy elvitted az orvoshoz.Sokan főleg ha rosszul állnak, el sem viszik inkább.:(
Szerintem nyugodtan rákérdezhetsz a dokinál,hogy kb mennyire lehet számítani.Ők is tudják,hogy nehéz zsebből előrántani x összeget,váratlanul ért.
De egyébként sok állatorvos van,ahol a honlapon van árlista.Ott is tájékozódhatsz,hogy kb mi mennyibe kerül külön-külön. Kb be lehet lőni úgy is.De kérdezz is rá nyugodtan az orvosnál.
Jobbulást a cicának!
2017. márc. 23. 10:08
4/6 anonim válasza:
persze hogy rá lehet, előbb-utóbb rá is kell.
Szegény macsek, jobbulást neki.
2017. márc. 23. 10:23
5/6 anonim válasza:
Természetesen rá lehet, sőt, a mi dokink, amikor már látja a végét, meg is szokta mondani, hogy milyen összegre számítsunk. Szerintem nagyon orvosfüggő, mert pl. a mi dokink ilyen esetben nagyon minimális összeget kérne, ha egyáltalán elfogadna pénzt. Más meg az utolsó gézlapot is felszámolja... úgyhogy tényleg nem lehet tudni, jobb, ha rákérdezel.
2017. márc. 23. 12:50
6/6 A kérdező kommentje:
nem olyan veszes mint amire szamitottunk:D koszonom szepen mindenkinek a cica neveben is:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!