Nem lesz baja a cicámnak?
Figyelt kérdés
Van 3 nőstény cicánk.2 macska leellett nemrég)összesen 10 kiscica lett),"összeköltöztek" és együtt nevelgetik,szoptatják a kölyköket.A 3.macskám is terhes volt,mivel nagyon sok cica lett,megműtettük.Elvették a kölykeit és "kipakolták" őt.5 napja volt a műtét.Ma reggel a műtött cica befeküdt a kicsikhez és szoptatja őket....Elszeparálni nem tudom.
Lesz valami baja a cicának?
2010. máj. 11. 16:09
2/5 anonim válasza:
nem
ettől nem lesz baja ha nincs is teje akk max cumiznak a kicsik :)
3/5 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs...már nagyon a végén járt,lehet beindult.de tényleg nem tudom,számomra is hihetetlen
2010. máj. 11. 16:15
4/5 anonim válasza:
Még nem ürültek ki a hormonjai. Az én macskám elvetélt aztán bekattant és ellopta a másik kölykeit. :( Azóta megtanultam hogy ivartalanítani kell. Ő is azért halt meg mert mindig elvetélt, de akkor még kicsi voltam.
5/5 anonim válasza:
Dehogy lesz baja, legalább ki tudja élni az anyai ösztöneit szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!