Én cicaszerető vagyok, és elöbb kaptam egy rossz hírt, bár beleszólásom nemigazán van. Minden ötlet érdekel. Köszi?
Én ezt értem de akkor miért nem teszed? Aki más élőlények halálát, szenvedését élvezi az beteg ember. Ha nekem ilyen ember lenne a rokonságomban azonnal vitetném zártosztályra.
Azt mondtad nyíltan vállalja és beszél róla. Akkor biztos hallotta más is aki igazolni tudja.. vagy egyszerűen készítesz egy hangfelvételt/videót amikor elmondja. Szólsz a szomszédoknak, a bérlőknek, állatvédőknek, rendőrségnek.. Kit érdekel, hogy egy ilyen emberrel mi lesz.
Meg se akarod menteni azokat a macskákat csak ezzel nyugtatod a lelked, hogy te mindent megtettél, közben semmit..
Igen!!
Lépj kapcsolatba azokkal, akik oda akarnak költözni. Mondd nekik, hogy ne!!, mert veszélyben lennének a cicáik!
Őszintén szólva, ha nekem valaki büszkén hirdetné, hogy macskákat öl, maximum papíron lenne a sógorom többé, szóval nem is értem, mit foglalkozol vele, berág-e... Mármint, így simán az arcába vágnám, hogy "mi van, az fáj, hogy miattam nem gyilkolászhatsz védtelen állatokat? Főleg olyanokét, akik amúgy tolják bele a pénzt a családba?"
Szóval, "nem is értem" mi a dilemmád.
Nem a sógor öli a macskákat, hanem a sógor bátyja. De amúgy ha tudják ezt, korrektebb lenne olyan feltétellel lakókat keresni, hogy nem tarthatnak állatot se kint, se bent.
Én mindenképpen szólnék a lakóknak, nem érdekelne, hogy ki haragszik meg rám, mert a sógortól sem korrekt, hogy ezt eltitkolja. A norvég erdei macska ráadásul nagyon drága.
Először is, szólj az albérlőknek!
Ne izgasd magad, legfeljebb beszól valamit neked a fickó, de nem is biztos, hogy megtudja, nem fog bántani.
Te viszont megmentesz egy macskát!
A másik, hogy az állatkínzásairól videót, bizonyítékot kéne szerezni, besétálsz egy állatvédő szervezethez, átadod, megkéred, tartsák titokban a nevedet.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!