Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek normális vagyok?

Szerintetek normális vagyok?

Figyelt kérdés

megláttam ezt a videót, és végig bőgtem...:( Amúgy is szeretem a cicákat, de ez most a hormonoktól van vajon? Szerintem olyan szomorú:(

[link]

2010. máj. 10. 09:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
leszarta az embereket, nem érzett félelmet és próbálta menteni a társát/barátját :) valami emberit felfedeztem benne. Én végigbírtam nézni de nagyon megható :)
2010. máj. 10. 16:26
 12/22 A kérdező kommentje:
Igen tényleg van benne valami emberi! Nagyon okos szegényke! Jó látni, hogy más is így szereti az állatokat!
2010. máj. 10. 17:34
 13/22 anonim ***** válasza:
Szegény manóka. Annyira szeretem a cicákat!
2010. máj. 10. 19:33
 14/22 anonim ***** válasza:
Én nem sírtam, nem is szeretem a macskákat, de ez tényleg megható. És hihetetlen!
2010. máj. 10. 21:38
 15/22 anonim ***** válasza:

Persze, normális vagy és elég naív.

Nem minden az, aminek látszik.

Ez a macska, max. az ösztöneit akarta újra éleszteni.

Azt hitte, hogy az a szerencsétlenül járt másik, azért fekszik, mert megadta magát neki, tehát párosodni akart vele.

Van egy 3 év körüli, talált kandúr cicám, akit nemrég ivartalaníttattam. Pontosan ezt szokta csinálni, a puha plédjével. A szájába veszi, és dagaszt rajta, mintha egy nősténymacska lenne az a pléd.

Jelenleg 3 cicám van, és elég jól kiismertem őket.

Ha egy macska magára akarja vonni egy másik figyelmét, elkezdi nyalogatni, vagy hozzádörgöli a fejét, hogy végre figyeljen már fel rá, az a másik.

Az a baj, hogy az emberek, mindent elhisznek.

Ennyi erővel már feltehetném a netre az én cicámat a pléddel. Keresnék valami megható zenét és odaírnám, hogy lelki válságban van szegény, mert meghalt a gazdája, és fájdalmas kínjában, ezt csinálja.

2010. máj. 10. 23:29
 16/22 anonim ***** válasza:
igazából én is úgy vettem észre, hogy párosodni akar nem rossz indulatból írom ezt.
2010. máj. 12. 20:31
 17/22 anonim ***** válasza:

Ha már azt firtatjátok, hogy mit is csinál valójában, elárulom, hogy a dagasztó mozdulatokat eredetileg szopásnál csinálják a cicák, nem párosodásnál. Serkentik a tejet. De itt nyilván nem ezt akarta.

Én is sírtam rajta amúgy, bár már láttam.

2010. máj. 14. 16:07
 18/22 anonim ***** válasza:

Igen. Az emberi naivitás, és butaság tényleg siralmas.

Én is sírva fakadtam, de nem a videó, hanem a kérdés, és az adott válaszok miatt.

Kiscicáknál ez a helyzet, de ezen a videón, nem kismacskák láthatók.

Ujraélesztés... hát, ha a butaság fájna...

2010. máj. 14. 16:18
 19/22 anonim ***** válasza:
megfogja a nyakát és úgy tartja a hátsó lábait amikor a hím beakar hatolni. és a fiú cicák szoktak dögönyözni párosodás közben nem értem miért olyan hihetetlen. de rendben higyje mindenki azt amit szeretne, csak nekem nem sírva fakasztó emiatt hanem elborzasztó.
2010. máj. 20. 18:25
 20/22 anonim válasza:
Az állatoknak is vannak érzelmeik és nem olyan hülyék, ahogy egyesek gondolják. Pont
2010. júl. 3. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!