Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macska rágja a kábeleket....

A macska rágja a kábeleket. Füllhallgató, internetkábel, akármi. Le lehet erről szoktatni valahogy? Már felnőtt.

Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 01:33
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Létezik olyan, hogy "macskatávoltartó spay". Az nálam segített. Nem korfüggő a dolog.
2010. máj. 10. 01:39
 2/10 anonim ***** válasza:
55%

Meg is találtam. Parancsolj:

[link]

2010. máj. 10. 01:40
 3/10 A kérdező kommentje:
hm. és ezt rá lehet fújni csak úgy a kábelekre? meddig hat egy fújás? egyébként köszi, nem tudtam hogy létezik ilyen:)
2010. máj. 10. 01:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát megér,de az enyémek már mikor megérkeztek pici korukban hozzánk úgymond immunisak voltak rá,rá sem bagóztak,hogy én befújtam vele a dolgokat.Én inkább nem-vonzóvá tettem a kábeleket úgy,hogy jól összekötegeltem őket és széles ragasztóval több ponton odaragasztottam pl. a tévéállvány hátuljához,mindegy csak ne legyen neki feltűnő,hogy lóg,nekem ez jött be.
2010. máj. 10. 08:20
 5/10 anonim ***** válasza:
55%

"A kérdező kommentje:

hm. és ezt rá lehet fújni csak úgy a kábelekre? meddig hat egy fújás? egyébként köszi, nem tudtam hogy létezik ilyen:)"

Létezik. Van más gyártótól is. Nálam segített, mondjuk én az elején fújkáltam, amikor még kicsit volt a macsek. Most már, hogy nagy inkább rákoppintok fnoman a fejére és abból is megtanulja. Egy fújás azt hiszem 1-2 napig használt. De egy flakon elég sokáig elég volt.

2010. máj. 10. 12:51
 6/10 A kérdező kommentje:

Egy próbát teszek vele, nem drága tehát sokat nem veszítek:) A kábeleket itt nehéz lenne eldugdosni, 3 gép mellett, amit lehet elpakoltam, de a gépeket nem nagyon tudom hova pakolni:) A fejrekoppintást én is szoktam, de nem szeretem ütögetni :/

Szóval kipróbálom a spray-t.

2010. máj. 11. 00:30
 7/10 anonim válasza:
0%
Persze!Dobd ki a macskát a lakásból,semmi keresni valója ott.
2010. máj. 16. 19:52
 8/10 A kérdező kommentje:
ez házimacska, mindig lakásban élt. eszem ágában sincs kidobni -_-;
2010. máj. 16. 23:12
 9/10 anonim ***** válasza:
77%
Valami rettentő keserű cuccal be kell kenni a kábelt. Azt hiszem kutyáknak gyártanak ilyet. Az nem szaggal tartja távol, csak keserű ízt ad a kábelnek.
2010. máj. 17. 08:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem mindenhol probléma :) Nálunk is szétrágott 2 fejhallgató kábelt meg vagy 3 nokia töltőt :D Azthiszem a legegyszerűbb ha nem hagyod lógni a kábeleket, vagy úgy csinálod, hogy ne férjen hozzá(bár ez egy cicánál szinte lehetetlen :D) A miénk még kicsi volt, kis ordibálással, meg orrpöccintéssel megoldódott.
2010. máj. 19. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!